En tid for alt

Velg format

kr 199
På lager
ISBN
9788249509546
”Karl Ove Knausgårds andre roman på dansk bør skrives direkte inn i skandinavisk romanhistorie … umåtelig ambisiøs - og meget vellykket … formidabel prosa: klassisk, enkel og vilt elektrisk, som for eksempel i den hamsunske selviakttagelse som avslutter romanen … skjønnhet og gru i enormt format … Det går lang tid mellom hver gang man som anmelder leser noe så storslått”
JON HELT HAARDER, Jyllands-Posten
”Knausgård skriver verdenslitteratur … Dette bare må du lese”
TOM EGIL HVERVEN, NRK, P2-kommentaren
” En tid for alt hever seg over de alminnelige kriteriene for "god" og "dårlig" litteratur. Den er ubegripelig, umulig og like fullt en lykke å lese”
TROND HAUGEN, DAGSAVISEN
”Det må være et sikkert tegn på denne romanens kvaliteter at leseren sitter igjen med et så sterkt, neste hungeraktig ønske om å bli med videre”
AUDUN LINDHOLM, MORGENBLADET
”Det er en vill bok, uregjerlig og vakker… Knausgård stiller store og utfordrende spørsmål … dette er en roman som gir så mye”
STEIN ROLL, ADRESSEAVISEN
”Karl Ove Knausgård har nok en gang skrevet en god og viktig roman”
HENNING HAGERUP, KLASSEKAMPEN
”Det er et krevende, passe gåtefullt prosjekt hvor dikteren åpenbart har satset stort, med en formidabel kunnskapshorisont og et imponerende språklig spenn som resultat … Dersom en av årets bøker skal karakteriseres som virkelig ”Original!”, må det bli denne”
STEINAR SIVERTSEN, STAVANGER AFTENBLAD
”En original, storslagen og mektig roman … En tid for alt tar leseren med til steder hun aldri har vært tidligere … Det vesentlige er at boken fra første stund åpner opp et stimulerende rom for tanken, og at forfatteren makter å få leseren med på spenstige filosofiske og teologiske spekulasjoner som virker uhyre besnærende ... En tid for alt er en roman man har lyst til å snakke mye og lenge om. Sammenlignet med det meste av det som utgis av norsk samtidslitteratur for tiden, utmerker den seg, både hva angår innholdsrikdom og fremstillingsform”
ANNE MERETHE K. PRINOS, AFTENPOSTEN
”Et englekor av en roman … for en tour de force av ei bok; en fascinerende kraftanstrengelse ... Knausgård bekrefter med den vanskelige såkalte andreboka at han er et helt spesielt talent i sin generasjon… Dette er et kraftfullt stoff … Knausgård bekrefter at han er en uhyre stilsikker forfatter ... Romanens originalitet er ubestridelig… La oss nøye oss med å slå fast at Knausgård har skrevet ei bok av så høy kvalitet at den tåler å bli betraktet som en romankunstnerisk provokasjon.”
FREDRIK WANDRUP, DAGBLADET
” Knausgård innfrir, men boka etterlater også en vond tørst etter mer… Jeg må innrømme at det er lenge siden jeg har opplevd det så smertelig å lese en roman. Karl Ove Knausgård skriver slik at det gjør vondt. Man kunne si at han overfører romanens selvpåførte skade til leseren. Men det er en skade jeg tror jeg på lang sikt kan bli klok av. Eller i alle fall klokere. Jeg vil ha mer av Knausgårds romaner, jeg vil at denne romansyklusen skal fortsette, selv om det skulle koste meg mer av både helsen og nattesøvnen”
TOM EGIL HVERVEN, NRK
”Karl Ove Knausgård overrasker og imponerer i en roman med ambisjon om å gjenfortelle Bibelen… uten sammenligning årets mest ambisiøse roman. Det er også den boken denne anmelderen er blitt mest oppslukt av, og som i størst grad har fortsatt å kverne videre i tankene etter at den var lest. At Knausgård med dobbeltverket om Henrik Vankel har skrevet seg inn i litteraturhistorien er det liten tvil om … I bok to har Knausgård lyktes med å skape et pseudo-tidløst romanspråk, inspirert av både bibelen og tradisjonell realisme, som selv om trykksverten knapt er tørr, gir en følelse av at det er en klassiker man leser”
ANE FARSETHÅS, DAGENS NÆRINGSLIV
”En utrolig leseropplevelse. Denne boken byr på øyeblikk av henrykkelse, leseglede i ukevis og samtaleemner for måneder og år… På hver eneste side møter jeg noe jeg gleder meg over, eller grøsser over, fryder meg over. Ikke en side er likegyldig. Av og til blir jeg fullstendig satt ut av en formulering, en tanke, en hendelse… Historien om englene er så spennende og omfattende at en trygt kan fastslå at engler heretter har fått en ny og til nå uant plass i norsk litteratur… I en organisk strømmende fortelling, i et språk med vidd og eleganse, med en velutviklet evne til å holde leseren fanget og drive henne videre, har forfatteren her levert «den vanskelige nummer-to-boken» i en fasong som ytterligere styrker oppfatningen av ham som en ganske enestående forfatter i det norske litterære landskapet”
EMIL OTTO SYVERTSEN, FÆDRELANDSVENNEN
”Med En tid for alt viser Karl Ove Knausgård at han har eit langt større register å spele på enn han viste i den kritikarroste debutboka Ute av verden. For eit festfyrverkeri av ei bok! For eit oppkomme av fantasi og forteljarglede! For eit makelaust ambisjonsnivå! ... Fascinasjonskrafta i denne skrifta er besettande, og sjølv om du kan bibelsoga til botns, blir du sitjande pal, sogen inn i den særverda som dette litterære rommet utgjer… Tematisk får Knausgård det heile til å henge i hop – mellom anna fordi vi no får stadig nye vinklar på Vankel i forhold til dei vi fekk i debutboka. Eit anna meistergrep er samanvevinga av rein encyclopedisk kunnskap, eit hav av kunnskap, med «digt og forbannet løgn», ofte slik at ein blir litt usikker på kva som er kva. Reint stilistisk finst glasklare, vakre avsnitt side om side med presise observasjonar og registreringar av menneske i handling … naturfenomen, ytre ting. Størst inntrykk gjer likevel evna til å binde saman store og ulike tekstflater til samanhengande heilskap utan at lesaren mistar grepet”
OLE KARLSEN, DAG OG TID
”… det er ingen tvil om at Karl Ove Knausgård er ein ambisiøs forfattar. Det store er at han lukkast så overmåte godt. Eg sit fengsla … Alt dette med ei forteljarrøyst som held meg fast i si veksling mellom sanselege og intense naturskildringar, sterke og lysande englebilete, skarpe og klåre teologiske, idéhistoriske og filosofiske utgreiingar - og djupe og vare menneskeportrett. Skildring av den skamfulle, den innbitne, den innestengde og einsame Kain er noko av det finaste, skjøraste og såraste eg har lese på lenge… Truleg handlar En tid for alt mest av alt om at vårt verdsbilete berre er eitt av mange moglege … Eg er fjetra og svimmel og ser fram til å lesa En tid for alt på nytt”
MARGUNN VIKINGSTAD, BERGENS TIDENDE
”Til den som liker det store eposet er det bare en ting å si: Du finner knapt bedre bok!”
LENNART JØLLE, TRØNDER-AVISA
"en veldig vakker roman … en veldig fascinerende bok”
KNUT HOEM, NRK BOKTILSYNET, kritikernes favoritter 2004
”Altfor mange norske utgivelser blir utropt til mesterverk. Dette er en roman som faktisk fortjener superlativene. En mektig, storslagen, vill og vidunderlig bok som tar leseren med til steder hun aldri har vært tidligere - kort sagt en helt spesiell leseropplevelse”
ANNE MERETHE K. PRINOS, AFTENPOSTEN, kritikernes favoritter i 2004
”Gull i vente for den tålmodige”
SUSANNE HEDEMANN HIORTH, VG, kritikernes favoritter i 2004
”Karl Ove Knausgårds En tid for alt gjekk til topps som største leseoppleving i 2004 blant BTs bokanmeldarar”
OLAV KOBBELTVEIT, BERGENS TIDENDE, kritikernes favoritter 2004
”Priskandidaten Karl Ove Knausgårds roman nummer to har idéhistorisk vingefang som en ærkeengel og forener gammeltestamentlig psykologi med moderne dekonstruksjon … Knausgårds indleven i Kains kærlighed og kamp mod forsmåelsen er psykologisk mesterprosa”
SØREN VINTERBERG, POLITIKEN (Danmark)
”Storslagen och originell … Tematisk överdådig og språklig innovativ är denna berättelse som faktisk känns som ennu en ny gnista i den norske prosa som sprakar i kraftfältet från Kjærstad, Fløgstad och Roy Jacobsen. Med nerv, en sensibel blick och en nästan barock berättarkonst öppnar Knausgård en episk, långsamt framväxande berättelse som samtidig också rymmer fantasifulla utviklingar och helt oväntade berättarvinklar. På nogot märkligt sätt lyckas han, med en historisk klangbotten, finna fram till ett poetisk vibrerande stillaståande som snart nog skjuter fart igjen med en stark, realistisk framdrivning … Allting kan faktisk lika gärna utspela sig i vår nordiska närhistoria som i det gammaltestamentlig förflutna. Det här perspektivet ger boken extra kraft och tyngd”
THOMAS KJELLGREN, KRISTIANSTADSBLADET (Sverige)
”Karl Ove Knausgård står med sin roman … for høstens store overraskelse … Knausgårds andre roman er ett svært merkelig prosjekt, og det hugger klørne i meg direkte. Det er en slik roman som man umiddelbart kjenner at man vil fortelle andre om, spille ut dens teorier, prøve deres sannheter. Og når man forsøker å gjøre dette, oppdager man at romanen er bygd på for mange bunner og helt enkelt må leses for å innledningsvis ytes rettferdighet. En ordentlig roman med andre ord … På en forbløffende skikkelig måte smelter Knausgård sammen naturvitenskap, teologi, filosofi og poesi til en helhet … Ingen kommer til å lese disse korthogde Bibelklassikerne på samme måte etter å ha lest Knausgård … Knausgårds idéhistoriske konstruksjon kjennes intellektuelt sett svært holdbar, fordi han er en så lysende følsom forfatter … Ja, En tid for alt er høstens store overraskelse for meg. Jeg håper at den kommer til å bli det for mange flere”.
JONAS THENTE, DAGENS NYHETER (Sverige)
”Forfatteren Karl Ove Knausgårds kunnskap og fortellerglede når svimlende høyder og skaper et helt unikt språk- og hendelsesrom … Det er ofte lange tidsintervaller mellom de riktig briljante tekstene. Iblant vet man på forhånd, bare gjennom å legge hånden på en bok … at den kommer til å motsvare de høye forventningene, men det er da snakk om verk som man selv søker seg til. Mer interessant er de som langsomt kommer til en, som tross allerede innvidde omdømmer faktisk vikler seg ut til strålende solfjær av meningsbærende ordprakt. Ett eksempel på en slik er den norske forfatteren Karl Ove Knausgårds En tid for alt … Som leser blendes man av et kunnskapsnivå, en språkbehandling og en fortellerglede som, om ikke det overglanser det meste, i alle fall når svimlende høyder … hans roman er et stykke magisk realisme av det mest utsøkte slag”
PER PLANHAMMAR, GÖTEBORGS-POSTEN (Sverige)
”storslått som kun midtpartiet av en barokk altertavle! … fascinerende, høyt begavet og teknisk knippeldyktig fortellekunst”
SØREN VINTERBERG, POLITIKEN (Danmark)
”Det er sjelden å støte på litteratur som virkelig forsøker å undersøke hva som er gått galt med verden, men Knausgård gjør dette - underfundig, filosofisk, seriøst, fabulerende … Under alle omstendigheter representerer En tid for alt et komplekst, storladent og samtidig underfundig forsøk på å ta livtak med de store og største spørsmål, dem som uttrykker seg i den menneskelige histories myter og religiøse fortellinger. Man er spendt på bind tre”
KAREN SYBERG, INFORMATION (Danmark)
"Med En tid for alt ... har Karl Ove Knausgård ... definitivt skrevet seg inn i den store ligaen av samtidsforfattere. Prosaen hans er viljefast og presis, med besnærende språklig glans og overveldende poetisk konsentrasjon ... Om det eksepsjonelle talentet til denne forfatteren ... kan det ikke herske den minste tvil: For bare et mesterverk kan med en slik tankedybde bevare en så svevende letthet"
ANDREA NEUHAUS, FRANKFURTER ALLGEMEINE ZEITUNG (Tyskland)
REVIEW_TEXT
REVIEW_SOURCE
“Denne teologiske fantasien er en himmelsk fryd… dette er absolutt en ekstraordinær roman, og den er fullstendig original”
JONATHAN GIBBS, INDEPENDENT (Storbritannia)
”En merkelig og særegen og fullstendig fengslende roman. Jeg håper den finner mange lesere”
ERKEBISKOPEN AV CANTERBURY, ROWAN WILLIAMS (Storbritannia)
”En enorm, fengslende roman … Kraften den bærer er svimlende … Jeg anbefaler denne modige og til tider bisarre vakre boken"
NIALL GRIFFITHS, DAILY TELEGRAPH (Storbritannia)
“Denne utfordrende fortellingen om englenes natur kan bli en kultbok”
THE GUARDIAN (Storbritannia)
”muligens den fineste boka skrevet på norsk på 2000-tallet”
TRYGVE RIISER GUNDERSEN, DAGBLADET
" En tid for alt er mesterlig og får en til å miste pusten "
CHRISTOS TSIOLKAS, ÅRETS BESTE BØKER 2010, THE AGE, Australia
"En vidunderlig bok … Knausgårds mest åpenbare styrke som forfatter er hans gave for presise beskrivelser, særlig av naturen, men også av den menneskelige psyke"
INGRID D. ROWLAND, THE NEW YORK REVIEW OF BOOKS (USA)
En tid for alt begynner med å fortelle englenes historie, slik den aldri tidligere er blitt fortalt. I før-bibelsk tid levde englene på jorden sammen med menneskene. Og slik utfolder denne romanen seg på svimlende måter: i skyggen av kjente, bibelske fortellinger reiser andre historier seg, som peker mot en annen mulig verden, en annen historieforståelse. Dermed blir dette også en roman om forholdet mellom det menneskelige og det guddommelige. Nesten umerkelig beveger fortellingen seg frem til vår tid, og til Norge, der den kulminerer med en hjerterå og overraskende historie. En tid for alt er en ekspanderende fortelling med et sterkt episk sug, fortalt med stor språklig assosiasjonskraft. For En tid for alt ble Karl Ove Knausgård tildelt P2-lytternes romanpris og Sørlandets litteraturpris. Boken ble også nominert til Kritikerprisen og Nordisk Råds litteraturpris. En tid for alt ble kåret til en av de 25 beste norske bøkene de siste 25 år av Dagbladet sommeren 2006. I 2009 ble boken nominert til IMPAC Dublin Literary Award i Storbritannia.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2012
ISBN 9788249509546
Innbinding Ebok
Tittel En tid for alt
Bokgruppe 852
I salg 08.05.2012
Emne Skjønnlitteratur Romaner Engler
Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård debuterte som forfatter i 1998. Bøkene hans er oversatt til 35 språk og har frambrakt en unik respons og gjenkjennelse hos lesere verden over. Knausgård har mottatt en lang rekke litterære priser, blant annet Kritikerprisen, Brageprisen, Gyldendalprisen, Die Welts litteraturpris, Wall Street Journal’s Innovator Award for Literature, Sunday Times Award for Literary Excellence og Svenska Akademiens nordiske pris.

Flere forfatterportretter

Litterære priser

2020 Prix Médicis essai
2019 Svenska Akademiens nordiske pris
2017 Austrian State Prize for European Literature
2017 Jerusalem Prize
2016 Sunday Times Award for Literary Excellence
2016 Expressens Björn Nilsson-pris for fremragende kulturkritikk
2015 Die Welts litteraturpris
2015 Wall Street Journal's 2015 Innovator Award for Literature
2012 Aust-Agder fylkeskommunes kulturpris
2011 Gyldendalprisen
2010 Sørlandets litteraturpris
2009 Brageprisen
2009 P2-lytternes romanpris
2005 Sørlandets litteraturpris
2004 P2-lytternes romanpris
1999 Bjørnsonstipendet
1998 Kritikerprisen
Les mer

Andre i samme serie

 1. 14 artikler på 12 år + 3 essays
  kr 199
  På lager
 2. 16.07.41
  kr 199
  På lager
 3. 17. roman
  kr 199
  På lager
 4. 25. september-plassen
  kr 199
  På lager
 5. 48 rue Defacqz
  kr 179
  På lager
 6. Arild Asnes, 1970
  kr 199
  På lager
 7. Armand V.
  kr 199
  På lager
 8. Artikler 1993-2004
  kr 199
  På lager
 9. Artikler om litteratur 1966-1981
  kr 179
  På lager
 10. Aske i munnen, sand i skoa
  kr 199
  På lager
 11. Berlinerpoplene
  kr 199
  På lager
 12. Brød og våpen
  kr 199
  På lager
 13. Charlotte Isabel Hansen
  kr 199
  På lager
 14. Davids bror
  kr 179
  På lager
 15. Det dyrebare
  kr 199
  På lager
 16. Det er greit for meg
  kr 199
  På lager
 17. Dette er mine gamle dager
  kr 199
  På lager
 18. Dilettanten
  kr 179
  På lager
 19. Døden i Baugen
  kr 179
  På lager
 20. Ekkoland
  kr 199
  På lager
 21. Ellevte roman, bok atten
  kr 199
  På lager
 22. En plutselig frigjørende tanke
  kr 179
  På lager
 23. Eremittkrepsene
  kr 199
  På lager
 24. Et rikt liv
  kr 179
  På lager
 25. Et stort øde landskap
  kr 179
  På lager
 26. Et velsignet barn
  kr 199
  På lager
 27. Fjøset
  kr 119
  På lager
 28. Før du sovner
  kr 199
  På lager
 29. Genanse og verdighet
  kr 199
  På lager
 30. Golden boys
  kr 179
  På lager
 31. Hakk ; Entropi
  kr 179
  På lager
 32. Heretter følger jeg deg helt hjem
  kr 179
  På lager
 33. Herr Leonard Leonard
  kr 179
  På lager
 34. Herre
  kr 179
  På lager
 35. Hun er der hele tiden
  kr 179
  På lager
 36. Hundene i Tessaloniki
  kr 179
  På lager
 37. Hverdag
  kr 179
  På lager
 38. Hyenene
  kr 179
  På lager
 39. I fjor sommer
  kr 179
  På lager
 40. I kjølvannet
  kr 199
  På lager
 41. Ingenting for ingenting
  kr 179
  På lager
 42. Irr! Grønt!
  kr 199
  På lager
 43. Jeg forbanner tidens elv
  kr 199
  På lager
 44. Jeg kunne gått hjem i blinde
  kr 179
  På lager
 45. Jeg skal gjøre deg så lykkelig
  kr 199
  På lager
 46. Jeg vil leve
  kr 179
  På lager
 47. Journalisten
  kr 179
  På lager
 48. Kallet - romanen
  kr 179
  På lager
 49. Kåte dikt
  kr 179
  På lager
 50. Kjære, kjære Oluf
  kr 179
  På lager
 51. Kjærlighet
  kr 179
  På lager
 52. Kompani Orheim
  kr 199
  På lager
 53. Konglehjerte
  kr 179
  På lager
 54. Krig
  kr 199
  På lager
 55. Kulisser
  kr 179
  På lager
 56. Ligge i grønne enger
  kr 199
  På lager
 57. Like sant som jeg er virkelig
  kr 179
  På lager
 58. Løftet
  kr 179
  På lager
 59. Løvehjerte
  kr 179
  På lager
 60. Månen over Porten
  kr 199
  På lager
 61. Mannen som elsket Yngve
  kr 199
  På lager
 62. Maskinens uerstattelige deler
  kr 179
  På lager
 63. Maud og Aud
  kr 179
  På lager
 64. Medaljens forside
  kr 199
  På lager
 65. Mimina
  kr 179
  På lager
 66. Min kamp
  kr 199
  På lager
 67. Min kamp
  kr 199
  På lager
 68. Min kamp
  kr 199
  På lager
 69. Min kamp
  kr 199
  På lager
 70. Min kamp
  kr 199
  På lager
 71. Min kamp 1
  kr 199
  På lager
 72. Nåde
  kr 199
  På lager
 73. Når jeg er hos deg
  kr 199
  På lager
 74. Natt, regn
  kr 119
  På lager
 75. Nede i himmelen
  kr 179
  På lager
 76. Omgivelser
  kr 179
  På lager
 77. På fest hos litteraturen
  kr 199
  På lager
 78. På vei til en venn
  kr 179
  På lager
 79. Pixley Mapogo
  kr 199
  På lager
 80. Presten
  kr 179
  På lager
 81. Professor Andersens natt
  kr 199
  På lager
 82. Regntid
  kr 179
  På lager
 83. Romberg
  kr 119
  På lager
 84. Saganatt
  kr 179
  På lager
 85. Samlede dikt
  kr 179
  På lager
 86. Siss og Unn
  kr 179
  På lager
 87. Skuggen og dronninga
  kr 179
  På lager
 88. Sleng på byen
  kr 119
  På lager
 89. Spiraler
  kr 199
  På lager
 90. Stormkyss
  kr 119
  På lager
 91. Svik
  kr 199
  På lager
 92. Svingstol og andre tekster
  kr 199
  På lager
 93. T. Singer
  kr 199
  På lager
 94. Tiden det tar
  kr 179
  På lager
 95. Til Sibir
  kr 199
  På lager
 96. Uke 43
  kr 179
  På lager
 97. Uoppredd seng
  kr 119
  På lager
 98. Ut og stjæle hester
  kr 199
  På lager
 99. Vi er presens
  kr 119
  På lager
 100. Vi har aldri vært her før
  kr 119
  På lager
 101. Yttersider
  kr 119
  På lager
 102. Øyer i hjertet
  kr 179
  På lager

Nyheter

Karl Ove Knausgård utgir ny roman

Det er nå klart at Karl Ove Knausgård utgir ny roman høsten 2020. Boken har fått tittelen Morgenstjernen og lanseres 18. september. 
Les mer

Strålende kritikker til Karl Ove Knausgårds nye roman

Karl Ove Knausgårds roman Morgenstjernen ble lansert på fredag og de gode kritikkene har ikke latt vente på seg.
Les mer

Karl Ove Knausgård nominert til Bokhandlerprisen 2020

Karl Ove Knausgård er nominert til Bokhandlerprisen 2020 for den kritikerroste romanen Morgenstjernen.
Les mer

Karl Ove Knausgård tildelt Prix Médicis i Frankrike

I ettermiddag ble det kjent at Karl Ove Knausgård tildeles den høythengende Prix Médicis essai. Knausgård mottar prisen for Min kamp.
Les mer

Terje Holtet Larsen og Lars Amund Vaage nominert til P2-lytternes romanpris 2020

Karl Ove Knausgård har mottatt svært gode kritikker for sin nye roman Morgenstjernen. Høsten 2021 utkommer neste bok i dette universet. Boken har foreløpig ikke fått noen tittel.
Les mer

Strålende mottakelse av Knausgårds Morgenstjernen i Danmark   

Karl Ove Knausgårds nye roman Morgenstjernen er nå utkommet i Danmark. De gode kritikkene har ikke latt vente på seg.
Les mer

Knausgårds Morgenstjernen topper bestselgerlister og hylles av kritikerne i Sverige

Karl Ove Knausgårds roman Morgenstjernen er nå lansert i Sverige til strålende anmeldelser. Samtlige av de største mediene har viet boken begeistret oppmerksomhet.
Les mer

Karl Ove Knausgårds Morgenstjernen rykker opp på bestselgerlista

Karl Ove Knausgårds roman Morgenstjernen gjør et solid byks på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for den siste uken i 2020, fra 14. til 7. plass. På lista for norsk skjønnlitteratur ligger romanen nå på 5. plass.
Les mer

Knausgårds Morgenstjernen  på danske bestselgerlister – nå tre opplag

Karl Ove Knausgårds nye roman Morgenstjernen fikk strålende kritikker da den utkom i Danmark i begynnelsen av desember. På kun to uker er boken trykket to nye opplag. Samlet opplag er nå på 14.500 eksemplarer.
Les mer

Mirjam Kristensen nominert til Sørlandets litteraturpris 2021

Mirjam Kristensen er en av årets tre nominerte til Sørlandets litteraturpris. Kristensen er nominert for den kritikerroste romanen Et plutselig mørke, som utkom i høst.
Les mer

Karl Ove Knausgårds nye roman forhåndssolgt til seks land

Karl Ove Knausgårds kommende roman Ulvene fra evighetens skog er solgt allerede solgt til seks land.
Les mer

Knausgårds Morgenstjernen lanseres i USA – «en av våre største nålevende forfattere»

Det er en stor begivenhet når Karl Ove Knausgårds roman Morgenstjernen nå lanseres i USA. Flere av de største avisene har anmeldt boken i forkant av lanseringen 28. september
Les mer

Svensk kritikerros til Knausgårds Ulvene fra evighetens skog – «Litterær magi»

Karl Ove Knausgårds roman Ulvene fra evighetens skog er nå lansert i Sverige til strålende anmeldelser. En rekke av de største mediene har viet boken begeistret oppmerksomhet. 
Les mer