Om trær som vokser seg skakke i trange skyggefulle hager, men som likevel (eller nettopp derfor) gjør inntrykk og som man husker livet ut

dikt og meditasjoner

Velg format

kr 189
ISBN
9788249500468

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2002
ISBN 9788249500468
Innbinding Pocket
Tittel Om trær som vokser seg skakke i trange skyggefulle hager, men som likevel (eller nettopp derfor) gjør inntrykk og som man husker livet ut
Bokgruppe 410
Forfatter Rune Christiansen
Emne Lyrikk Skjønnlitteratur
Det hviler en meditativ ro og samtidig en åpen undring over denne diktsamlingen som er forfatterens niende siden debuten i 1986. Samlingens "jeg" er både far og sønn, og diktene fokuserer på erindringsøyeblikk som samtidig åpner for de store spørsmålene; hvilke strukturer som holder livet oppe og hva som skjer når livet tar slutt.
”Begeistrer med ny dristighet. Rune Christiansen er en poet det er lett å like, eller rettere sagt: Få sympati for … Stil overfor årets utgivelse stiger sympatien til begeistring … Christiansen har tydeligvis gitt seg selv den store utfordringen å undersøke hva som skjer ”hvis du multipliserer alt det stumme i deg, og det talte”. Slik driver han både forfatterskapet og leseren i nye retninger”
INGUNN ØKLAND, AFTENPOSTEN
”Detaljerte sansingar kopla med originale refleksjonar slår gneistar … Rune Christiansen fører saman eit uhyre detaljert språk frå den sansa verda, med uventa og originale abstrakte refleksjonar”
HELGE TORVUND, DAGBLADET