Ete jord

Velg format

kr 429
Kommer for salg
10.05.2024
ISBN
9788249527885
De skamferte kroppene til en kvinne og en mann ligger i en skråning. Likene har blitt slept dit over en liten vei. Det er blod i grusen, spor etter kamp. En gjenganger i det psykiske helsevesenet finner ofrene. Den lokale lensmannen blir tilkalt og får snart assistanse av en erfaren etterforsker fra hovedstaden. På vei til åstedet blir hun advart. Likevel klarer hun nesten ikke å se på kroppene der de ligger, kvinnen liksom dandert på toppen av mannen. Hvorfor har gjerningspersonen skåret over halsen på de to døde og tatt hodene med seg?

Helst vil etterforskeren forlate saken. For det er ikke bare drapene i seg selv som er urovekkende, like forstyrrende er bildet som sakte begynner å tegne seg av den eller det som har utført handlingene.

Få forfattere kan overraske og forundre som Bård Torgersen. Ete jord forsyner seg fritt av grøsseren, kriminalromanen og den fantastiske fortellingen, og er en intens og spenningsdrevet beretning om en verden hvor det ikke lenger går an å si hva som er ekte eller sant.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2024
ISBN 9788249527885
Innbinding Innbundet
Tittel Ete jord
Bokgruppe 411
Emne Skjønnlitteratur
Bård Torgersen

Bård Torgersen

Bård Torgersen (f. 1967) er musiker, poet og forfatter. På 1980-tallet var Torgersen en sentral skikkelse i den norske musikk-undergrunnen som frontfigur i postpunkbandet Nemlig Hemlig. På 1990-tallet var han aktiv med elektronikapionerene Superskill. I 2005 debuterte han som romanforfatter med Alt skal vekk og etablerte seg raskt som en markant litterær stemme. Fortellingene hans har ofte kretset rundt forholdet mellom det forklarlige og uforklarlige, og han har vist stor nysgjerrighet for en prosa hvor realismen slår sprekker.  

Som skrivende har Torgersen arbeidet i et bredt spenn av sjangre og utrykk, fra utgivelser hvor grensene mellom musikk og litteratur krysses - til dikt og prosa. Han har opptrådt i Norge, rundt i Europa og i Japan, og han er publisert i Norge, USA og England. 

For forfatterskapet sitt har Torgersen høstet strålende kritikker. 

Ete jord er hans tiende roman. 

 

Utgitt på Oktober:

2024 Ete jord (Roman)
2022 Vær stille (Roman)
2019 Lengter knuser slår (Roman)
2016 Loki (Roman)
2015 Vi skal ikke dø. En gang til 
2014 Vær så snill (Roman)
2012 Voksne og barn (Roman)
2011 Nøytral (Roman)
2009 Maskinens uerstattelige deler (Roman)
2007 Det siste dyret (Roman)
2005 Alt skal vekk (Roman)

 

Les mer

Nyheter

Bård Torgersen - Flere forfatterportretter

Her finner du flere forfatterportretter av Bård Torgersen
Les mer