Varmare

roman

Velg format

kr 188
ISBN
9788270947171
”Haugland har skore til beinet, og det er kraftig og vakkert. Romanen er blitt ein torso som står og lyser og syner ei historie utan ende, som bare går og går. Realistisk som livet sjølv.”
STAVANGER AFTENBLAD
”Haugland greier mest som kultforfattaren Stig Dagerman å pensle ut trivielle innslag til vakre fargar i ein større vev.”
FÆDRELANDSVENNEN
”Det rører ved noko som alltid ligg der: det sublime i det trivielle og banale. Svært få meistrar dette betre enn tormod Haugland.”
DAG OG TID
Romanen utspiller seg i løpet av en dag, og tar til i det øyeblikk Ernst går av bussen fra byen på hjemstedet sitt for å se til faren som er på sykehjem og til huset som nå står tomt. Det tegnes et sammensatt bilde av både bygda og den besøkende som møter igjen steder og mennesker fra sin fortid, og som også legger nye planer for fremtiden. Haugland (f. 1962) debuterte i 1994 med "Under. Roman".

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 1995
ISBN 9788270947171
Innbinding Innbundet
Tittel Varmare
Bokgruppe 410
Emne Skjønnlitteratur Bygder Romaner
Tormod Haugland

Tormod Haugland

Tormod Haugland (f. 1962) debuterte med romanen Under i 1994, og har sidan gjeve ut romanar, noveller, dikt og dramatikk. I 2017 vart Haugland nominert til P2-lytternes romanpris for Om dyr og syn.

Last ned Ole Robert Sundes etterord om Hauglands forfatterskap i Orm, ugla og and. Prosa Obskura

 
Utgitt på oktober:
 
 
Les mer