Bla i boken

Jeg lyver når jeg må

noveller

Velg format

kr 199
På lager
ISBN
9788249524204
"Mesterlige noveller fra Line Baugstø. Hverdagsmennesker skriver hun om, med hemmeligheter og brudd på normer som gjør at hverdagene iblant blir uutholdelig spennende … Baugstø er nok en gang den dyktige fortelleren. Noen ganger får vi en streit fortelling fra begynnelse til slutt, andre ganger med sprang i tid og sted. Tydelig struktur og korthogd språk gir fortellingene klarhet"
EMIL OTTO SYVERTSEN, FÆDRELANDSVENNEN
"Velformet om hverdagen som vakler og valg som må tas … At hverdagen vakler, at lag på lag av motstridende følelser og noe usagt speiler seg, at livsviktige valg må fattes og slutten på historiene oftest er åpne, gjør at dette framstår som en virkelig solid novellesamling"
STEINAR SIVERTSEN, STAVANGER AFTENBLAD
Innerst inne bærer alle kvinnene i denne novellesamlingen på en rebell. Den kan være godt gjemt og kommer ikke alltid til syne, men den ligger der og ulmer. En eldre kvinne bryter med takt og tone i jakten på en mann. En annen planlegger et oppgjør med den kristne fryktkulturen hun vokste opp med.
Baugstøs blikk på dynamikken i relasjoner, om det er mellom mødre og tenåringsbarn, mellom kvinne og mann, eller kvinner imellom, er skarpt og avslørende.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2021
ISBN 9788249524204
Innbinding Ebok
Tittel Jeg lyver når jeg må
Bokgruppe 852
I salg 01.09.2021
Emne Noveller Skjønnlitteratur Kvinner
Line Baugstø

Line Baugstø

Line Baugstø (f. 1961) debuterte i 1986 med romanen Reise i gult lys. Gjennom sitt over 30 år lange forfatterskap har Baugstø skrevet en rekke romaner, novellesamlinger og barnebøker samt sakprosa og dramatikk. Jeg lyver når jeg må er hennes fjerde novellesamling.

Les mer

Nyheter

22.09.21| Line Baugstø og Kari Saanum om å skrive kort @Galleri Briskeby

Kari Saanum og Line Baugstø nærmer seg litteraturen på ulike vis. I år er begge aktuelle med korte tekster, men hvordan jobber de frem disse tekstene? Hva ligger bak en ny bok?
Les mer