Bla i boken

Jeg lyver når jeg må

noveller

Velg format

kr 379
På lager
ISBN
9788249523993

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2021
ISBN 9788249523993
Innbinding Innbundet
Tittel Jeg lyver når jeg må
Bokgruppe 412
I salg 26.08.2021
Emne Noveller Skjønnlitteratur Kvinner
Innerst inne bærer alle kvinnene i denne novellesamlingen på en rebell. Den kan være godt gjemt og kommer ikke alltid til syne, men den ligger der og ulmer. En eldre kvinne bryter med takt og tone i jakten på en mann. En annen planlegger et oppgjør med den kristne fryktkulturen hun vokste opp med. Baugstøs blikk på dynamikken i relasjoner, om det er mellom mødre og tenåringsbarn, mellom kvinne og mann, eller kvinner imellom, er skarpt og avslørende.
"Mesterlige noveller fra Line Baugstø. Hverdagsmennesker skriver hun om, med hemmeligheter og brudd på normer som gjør at hverdagene iblant blir uutholdelig spennende … Baugstø er nok en gang den dyktige fortelleren. Noen ganger får vi en streit fortelling fra begynnelse til slutt, andre ganger med sprang i tid og sted. Tydelig struktur og korthogd språk gir fortellingene klarhet"
EMIL OTTO SYVERTSEN, FÆDRELANDSVENNEN
Line Baugstø

Line Baugstø

Line Baugstø (f. 1961) debuterte i 1986 med romanen Reise i gult lys. Gjennom sitt over 30 år lange forfatterskap har Baugstø skrevet en rekke romaner, novellesamlinger og barnebøker samt sakprosa og dramatikk. Jeg lyver når jeg må er hennes fjerde novellesamling.

Les mer

Nyheter

22.09.21| Line Baugstø og Kari Saanum om å skrive kort @Galleri Briskeby

Kari Saanum og Line Baugstø nærmer seg litteraturen på ulike vis. I år er begge aktuelle med korte tekster, men hvordan jobber de frem disse tekstene? Hva ligger bak en ny bok?
Les mer