Thomas Seltzer

Thomas Seltzer

Thomas Seltzer (født 1969) har sine amerikanske røtter i Texas og Kansas og tilbrakte tidlig barndom i det såkalte Rustbeltet i Wisconsin. Han er musiker og programleder, kjent som bassist i Turbonegro og som programleder i NRKs Trygdekontoret. I 2016 laget han dokumentarfilmen I Donald og Hillarys bakgård for NRK, og UXA Thomas Seltzers Amerika fra 2020 er en av de mest sette norske TV-dokumentarene noensinne – hver episode hadde over én million seere, og i en spørreundersøkelse i regi av Kampanje ble han kåret til den stemmen nordmenn flest stoler på når det gjelder USA. Amerikansk karmageddon. Tanker om mitt fordømte fedreland er Thomas Seltzers første bok.

Flere forfatterportretter

Nyheter

Thomas Seltzer holder stand på bestselgertoppen

Thomas Seltzers Amerikansk karmageddon. Tanker om mitt fordømte fedreland fikk strålende kritikker da den utkom i midten av november. Boken beholder denne uken tredjeplassen på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for generell litteratur.
Les mer

Thomas Seltzers Amerikansk karmageddon fortsatt på topp på bestselgerlista

Thomas Seltzers Amerikansk karmageddon. Tanker om mitt fordømte fedreland gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlista for generell litteratur da den utkom tidligere denne måneden. Den kritikerroste boken beholder topplasseringen også denne uken.
Les mer

Thomas Seltzers Amerikansk karmageddon til topps på bestselgerlista

Thomas Seltzers Amerikansk karmageddon. Tanker om mitt fordømte fedreland kaprer denne uken førsteplassen på bestselgerlista for generell litteratur. Dette etter kun noen få dager i salg.
Les mer

Thomas Seltzers Amerikansk karmageddon i nytt opplag – nå 20 000

Thomas Seltzers debutbok Amerikansk karmageddon. Tanker om mitt fordømte fedreland utkom forrige fredag til strålende kritikker. Allerede nå trykkes et nytt opplag på 10 000 eksemplarer. Samlet opplag er med dette på 20 000 eksemplarer
Les mer

Thomas Seltzer - Flere forfatterportretter

Her finner du flere forfatterportretter av Thomas Seltzer
Les mer