Bla i boken

Susanna, alene

roman

Velg format

kr 329
På lager
ISBN
9788249528042
"I Rita Paramalingams andrebok er mørket stort, men lyset finnes … I idyllen og kjærligheten lurer noe foruroligende. Er det egentlig noen voksne her? … I et språk som er usentimentalt og direkte, men årvåkent og intenst, lager Paramalingam et portrett av et utsatt barn som har et skarpt blikk for virkeligheten … Plutselig har det gått seks år siden hun har sett mora. Deres første gjensyn er bokas mest smertefulle scene, skrevet fram i Paramalingams stringente, presise prosa, med en evne til å la underteksten ligge i fred og la dramaet utspille seg gjennom talende detaljer. Det er godt gjort"
SILJE BEKENG FLEMMEN, KLASSEKAMPEN
Susanna er ei ung jente som ikke tilpasser seg, og som ofte går over egne og andres grenser. Det er så mye hun forsøker å finne ut av: hvem hun skal være, hva et vennskap kan bety og om familietilhørighet trenger å være avgjørende for hva slags liv en skal leve. Mens faren levde var hun knyttet til ham, og tilpasset seg hans humør og hans syn på de andre. Etter at faren og søsknene hennes dør i en brann, har hun bare moren igjen, og hun kan ikke ha henne.
Hva er den viktigste relasjonen i et liv? Hvem er vi for oss selv og sammen med andre? Slike spørsmål reiser Susanna, alene med en bemerkelsesverdig blanding av kraft og skjørhet.

Rita Paramalingam (f. 1993) i Oslo debuterte i 2017 med romanen La meg bli med deg. Susanna, alene er hennes andre roman.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2024
ISBN 9788249528042
Innbinding Ebok
Tittel Susanna, alene
Bokgruppe 852
I salg 03.05.2024
Design Exil Design
Emne Skjønnlitteratur Romaner Omsorgssvikt Familie
Rita Paramalingam

Rita Paramalingam

Rita Paramalingam er født i 1993 i Oslo. Hun debuterte i 2017 med romanen La meg bli med deg, en eksistensiell roman om å være åpen og ubeskyttet. Hennes andre roman er Susanna, alene.


Utgitt på Oktober:

2024 Susanna, alene (Roman)
2017 La meg bli med deg (Roman)

 

Les mer