Edvard Hoems nye roman rett inn på 2. plass på bestselgerlista

 

 

 

 

 

Edvard Hoems nye roman rett inn på 2. plass på bestselgerlista

 

 

 

Etter kun to dager i salg går Edvard Hoems Felemakaren rett inn på 2. plass på Bokhandlerforeningens bestselgerliste. Boken ligger på 4. plass på lista over mestselgende e-bøker.


Se listene her: 
http://www.bokhandlerforeningen.no/boklista
http://www.bokhandlerforeningen.no/boklista/E-BOKlista/740

 

Hoems nye roman har fått strålende kritikker og Felemakaren ble raskt trykket i et nytt opplag på 15 000 bøker. Samlet opplag er på 46 500 bøker. Allerede før lanseringen ble halvparten av førsteopplaget solgt til bokhandel. 

Felemakaren er sjette bok i Hoems slektskrønike. De fem foregående bøkene i serien har fått strålende kritikker og samtlige har toppet bestselgerlistene. 

"Forfatteren som er inne i sitt femtiende år som kunstner, ser ut til å være mer inspirert enn noen gang … Hoem skriver frem tiden og menneskene med stor ømhet og innlevelse … Felemakaren er rett og slett et godt sted å være … Hadde denne romanen vært en konsert, ville nok mange ha svart med stående applaus"

 GABRIEL MICHAEL VOSGRAFF MORO, VG

"Edvard Hoem kan dette, kan skrive hele liv fram av et historisk dunkel … en fortelling som aldri gir seg ut for å være sann i ordets enkleste forstand, men som etterstreber denne nærheten til et mulig liv … Jeg kan knapt få fullrost denne romanen om en felemaker i en fjern tid"

LEIF EKLE, NRK P2


"Høstens vakreste! Edvard Hoem har nærmest overgått seg selv med Felemakaren. Jeg nøler ikke med å kalle dette et mesterverk. Høstens vakreste roman rett og slett"

 JAN Ø. HELGESEN, NETTAVISEN


"Edvard Hoem har skrudd i stemmeskruane sine til nok ei finstemd forteljing om folk i eiga slekt … Med ein språkleg rausheit og driv i forteljinga som vekslar mellom krigens redselsrop og dei såre tonane frå instrumenta slik dei etterkvart veks fram mellom hendene på felemakaren"

 ØYSTEIN HAUGE, ROMSDALS BUDSTIKKE

"Edvard Hoems nye slektsroman formidlar viktige innsikter – både om musikkens og kjærleikens lækjande krefter … som alltid er dette stoffet basert på solid research"

ROLV NØTVIK JAKOBSEN, VÅRT LAND

 

"Romanen om felemakeren er musikalsk i flere betydninger av ordet. Hoems språk er vakkert, smidig og poengtert, som alltid … Hoems samlede, litterære familiehistorie folder seg etter hvert ut slik spilene gjør i en vakker, håndholdt vifte … At han bearbeider dette til troverdig og engasjerende romanstoff kan bidra til vår kunnskap om og innsikt i fortiden, og i beste fall i oss selv»

JANNEKEN ØVERLAND, KLASSEKAMPEN

"Felemakaren er en fortelling det svinger av, fylt av stor dramatikk, mye kjærlighet og musikk … en stor leseopplevelse … Det er mye å glede seg over i Edvard Hoems nye roman. Den utfyller ikke bare våre historiske kunnskaper med forbløffende detaljer, men klarer også å forføre en moderne leser til å bli betatt av en 200 år gammel mann"

TURID LARSEN, DAGSAVISEN

 

Aktuelle bøker