Noe foregår i sjelen for tiden

dikt

Velg format

kr 249
På lager
ISBN
9788249526666
"Kirsti Blom skriv døden inn i barndommen på gripande vis. Bloms nye diktsamling skildrar eit heilt liv, frå barndom til alders støv … Å aldri kunna tenka på barndommen utan å tenka på foreldra som døyde – slik er det nok mange som har det. Men eg må med skam å melda innrømma at det først er med denne boka eg for alvor blir merksam på det. Og det er gripande"
HADLE OFTEDAL ANDERSEN, KLASSEKAMPEN
I Kirsti Bloms tredje diktsamling skrives et liv frem, fra fødsel til død. Diktene handler om en mor som sover tornerosesøvn, en far som gynger barnet til himmels og en jente som slår hjul og ler mot himmelen, men som også henger over grisebingen og ser rotter fare av gårde med barndommen hennes. De sanselige og kontrastfylte diktene skildrer språket og skriftens nødvendighet - og kjærlighetens avvisende og frigjørende kraft.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2023
ISBN 9788249526666
Innbinding Ebok
Tittel Noe foregår i sjelen for tiden
Bokgruppe 852
I salg 14.03.2023
Emne Skjønnlitteratur Lyrikk
Kirsti Blom

Kirsti Blom

Kirsti Blom (f. 1953) har utgitt en rekke romaner, diktsamlinger og barnebøker. Romanen Jeg så alt (2013) ble nominert til P2-lytternes romanpris. Kirsti Bloms bøker er oversatt til engelsk, arabisk, serbisk, makedonsk og spansk. Hun har vært nestleder i Norsk PEN og ledet Forfatterforeningens internasjonale arbeid i seks år. I 2023 utga hun diktsamlingen Noe foregår i sjelen for tiden.

Les mer