Mor rom

Velg format

kr 199
På lager
ISBN
9788249518098
"Dikt om avgrunnen mellom livet og vitskapen ... Det er skakande å oppdage at desse teoriane som spring ut av oss sjølve, ofte reduserer oss til ingenting i det store altet ... Halnes driv ikkje berre med eksperiment og uforpliktande språkleik. Det er noko viktig han gjer når han målar opp avgrunnen mellom vitskapens og livsverdas språk."
SINDRE EKRHEIM, DAG OG TID
Ti år etter at han debuterte med «Hils hvis du ser meg» er Geir Halnes tilbake med diktsamlingen «Mor rom». Diktene utforsker kosmisk fysikk og menneskelig metafysikk, gransker lovmessigheter, muligheter og avvik. Alt som oppstår, oppstår i henhold til naturlover, som vi bare til en viss grad kjenner, og som Halnes undersøker poetisk og eksistensielt: Er det loven som gjør at atomer ejakuleres inn i en ekspanderende livmor og skaper et barn? Og som bestemmer at en mann akkurat nå sitter på en benk med dongerijakke og paraply i regnet og har et anstrengt forhold til sin far?

I denne diktsamlingen er det fabulerende og det ytterst presise gjensidig forsterkende. Alt rommer alt. Ingenting er en størrelse som må regnes med.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2017
ISBN 9788249518098
Innbinding Ebok
Tittel Mor rom
Bokgruppe 852
I salg 05.04.2017
Design Marek Skupinski
Emne Skjønnlitteratur Lyrikk Naturvitenskap
Geir Halnes

Geir Halnes

Geir Halnes (f. 1976) debuterte med diktsamlingen Hils hvis du ser meg i 2007. I 2017 utkom diktsamlingen Mor Rom.

Flere forfatterportretter

Utgitt på Oktober:

2022 La
2017 Mor Rom
2007 Hils hvis du ser meg

 

Les mer

Nyheter

Geir Halnes - Flere forfatterportretter

Her finner du flere forfatterportretter av Geir Halnes
Les mer