Kjøttets tid

roman

Velg format

kr 229
På lager
ISBN
9788249525010
«Nådeløst underholdende ... en pageturner» AFTENPOSTEN

En svensk skribent reiser til Madrid for å finne inspirasjon, men blir raskt trukket inn i forviklinger som innebærer tunge etiske valg. På en bar møter hun Mercuro Cano. Han tror han blir forfulgt av skaperne av det lyssky nettshowet «Kjøttets tid» - et show han har medvirket i for å bøte for alt det vonde
han har gjort mot sin kone. Bak denne offentlige og brutale botsøvelsen på internett står nonnen Lucia. Hun har påtatt seg den komplekse, men samtidig pirrende oppgaven å forsøke å redde fortapte sjeler fra den djevelske verdenen som er preget av kjøttets villfarelser. Kan Mercuro reddes? Og fremfor alt: Bør han reddes?

"Med denne glitrende romanen bekrefter Lina Wolff sin posisjon som en av Sveriges mest originale forfattere ... en 'pageturner' med et vanvittig driv" MARI GRYDELAND, AFTENPOSTEN

"som å sette tennene i en saftig biff etter uker med knekkebrød ... intelligent, intens og makaber, med spenning fra første til siste side"
ELLEN SOFIE LAURITZEN, DAGENS NÆRINGSLIV

"Kjøttets tid er handlingsspekka og absurd action, men flengjer samtidig opp innsikt i store spørsmål"
SOFIE BRAUT, STAVANGER AFTENBLAD Terningkast 6

«En av Sveriges fremste fortellere - morsom men dyptloddende, hysterisk men ettertenksom, intelligent
men ydmyk» AMANDA SVENSSON, SYDVENSKAN

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2022
ISBN 9788249525010
Innbinding Pocket
Tittel Kjøttets tid
Bokgruppe 504
Oversetter Bodil Engen
I salg 13.01.2022
Emne Skjønnlitteratur Madrid Romaner
Lina Wolff

Lina Wolff

Lina Wolff (f. 1973) bor i Lund og har tidligere jobbet som tolk og handelsagent i Italia og Spania. Hun debuterte i 2009 med novellesamlingen Många människor dör som du.  Romanen De polyglotte elskerne (2016, norsk utgave 2018) ble belønnet med både den prestisjetunge Augustprisen og Svenska Dagbladets litteraturpris for årets beste roman. For Kjøttets tid (2019, norsk utgave 2021) vant hun Aftonbladets litteraturpris og var nominert til Sveriges Radios romanpris og Eyvind Johnson-prisen. Høsten 2022 ble Wolff nominert til Augustprisen for sin femte roman, Djävulsgreppet. Bøkene hennes utgis i over tjue land. Lina Wolff er også oversetter fra spansk, og hun har blant annet nyoversatt Gabriel Garcia Marquez´ Hundre års ensomhet.

Flere forfatterportretter

 

Litterære priser:

Aniarapriset 2020

Piratenpriset 2020

Aftonbladets litteraturpris 2019 

Svenska Dagbladets litteraturpris 2016

Augustprisen 2016

Tidningen VIs litteraturpris 2012

Les mer

Nyheter

Lina Wolff - Flere forfatterportretter

Les mer