Grunnleggende plantediversitet

roman

Velg format

kr 199
På lager
ISBN
9788249519514
"Både viljen romanen har til å eksperimentere med historias form ved å vev inn de botaniske sekvensene, og ønsket den har om å tenke og utfordre synet på mennesker og naturen, opplever jeg som styrker ved romanen … De botanikkfaglige detaljene står bare i løs relasjon til de som skjer, men utgjør en tydelig del av tankerommet den sentrale forelskelsen blir behandla i"
ULLA SVALHEIM, BOKVENNEN LITTERÆR AVIS 2/2018
"Første gang jeg ser ham, vet jeg ingenting om gresset, jeg vet bare at det finnes mange arter som jeg ennå ikke kan, arter som vokser i skogen et steinkast unna, i grøftekanten langs veien og ved jordet nedenfor, det jeg passerer hver eneste dag på vei til universitetet. Jeg vet ikke engang hvilket kornslag det er som vokser der på jordet, jeg har en følelse av at det er noe jeg burde vite".

På en hagefest i Ås oppstår en plutselig tiltrekning mellom to unge mennesker. Peter fra Manchester har rufsete hår og saueskinnsjakke, hun er en kortklipt botanikerstudent med gummistøvler. Hun forteller ham alt hun vet om planter, om mose og lav og symbiotiske hyfer på trærnes røtter.

"Grunnleggende plantediversitet" er en roman om alt som gror, om en altoverskyggende forelskelse og om vanskeligheten med å finne de rette ordene.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2018
ISBN 9788249519514
Innbinding Ebok
Tittel Grunnleggende plantediversitet
Bokgruppe 852
I salg 26.01.2018
Emne Kjærlighet Universiteter og høgskoler Romaner Botanikk Skjønnlitteratur Ås
Kathleen Rani Hagen

Kathleen Rani Hagen

Kathleen Rani Hagen (f. 1988) er oppvokst i Kristiansand og bosatt i Ås. Grunnleggende plantediversitet er hennes første bok.

 

Utgitt på Oktober:

2018 Grunnleggende plantediversitet (Roman)
Les mer