Bla i boken

Eleonora

roman

Velg format

kr 229
På lager
ISBN
9788249524235

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2021
ISBN 9788249524235
Innbinding Ebok
Tittel Eleonora
Bokgruppe 852
I salg 08.09.2021
Emne Kjærlighet Skjønnlitteratur Romaner
"Hornuglas rop. Lyden av fuglevinger. Den duvende grenen, og fuglen fra det ene grantreet til det andre, det rasler. Gjennom granbarsgrenene strever sola seg ned til vannoverflaten. Brygga ligger halvråtten og dupper, vannet siver gjennom treverket, over føttene mine. Ytterst stikker en rusten spiker ut. En fisk bryter vannspeilet og ringmønstre sprer seg. Audun tar hånda mi, tar sats. Jeg rekker å nøle, kjenner et rykk i armen, og vi er under vann.

Tjernet sluker oss, det er iskaldt. Auduns kropp er hvit i det grønngrumsete vannet. Luftboblene følger etter svømmetakene hans. Jeg sparker fra, svømmer opp, og trekker pusten."

Ella studerer fransk, Audun er sykepleier. De utforsker verden og hverandre, og hvem de er når de er sammen endrer seg fra situasjon til situasjon.

"Eleonora" er en suggererende roman om den første kjærlighetens betydning, og om forventninger og lengsler. Med stor språklig intensitet utforskes sammenhengen mellom naturen slik den arter seg både innenfor og utenfor menneskene.
Runa Skjeldal

Runa Skjeldal

Runa Skjeldal er født i 1998 og har gått på Forfatterstudiet i Bø. Eleonora er hennes første bok. 

Les mer