Bla i boken

Bli litt til

roman

Velg format

kr 329
På lager
ISBN
9788249528738
"Conradi Andersen har skrevet en sterk roman om to dødsforelska damer og den vanskelige kjærligheten … en spennende og vakker kjærlighetsroman … Leseren får bli med på en bevisstgjøring av Siv - og det skjer med voldsom energi og i erotisk turbofart … alle som har kjent forelskelsens forførende rus vil nikke gjenkjennende. Dette er godt og intenst skrevet ... De siste femti sidene av denne boka er en av de beste kjærlighetsskildringer jeg har lest på lenge! Det er så ekte, så sårt, vakkert og troverdig at jeg ble nesten slått ut"
JAN ØYVIND HELGESEN, NETTAVISEN
"I Unn Conradi Andersens turbulente kjærlighetshistorie «Bli litt til» er tittelen et håpefullt mantra … boka rommer frodige skildringer av matlaging og eksplisitte skildringer av erotiske møter. Ikke minst er Sivs oppdagelse av et lesbisk kjærlighetsliv fint og nyansert formidlet … Mot slutten fortelles Jacks kompliserte oppveksthistorie. Den får en sår, tilbakevirkende kraft på alt som har skjedd tidligere"
JANNEKEN ØVERLAND, KLASSEKAMPEN
"Det varte eit minutt? Ein time? Alt som deretter hende mellom oss, er uklart, som
gjennom ei varmebølge som slår opp frå asfalten, og det som utspelar seg på den
andre sida, dirrar."

Siv lever eit regelmessig liv. Ho foreles i kunsthistorie og lar ingen kome tett innpå seg. Men ein dag fell ho for Jack, og tilværet blir snudd på hovudet. Jack er kvinne, livnærer seg som boksetrenar og er annleis alle andre. Men det gjer vondt å elske Jack, for kven er ho eigentleg? Ganske raskt veks ulikskapen mellom dei to, og bakgrunnen til Jack spelar seg ut på uventa måtar.

"Bli litt til" handlar om alle dei versjonane vi har inni oss, og kven av dei som faldar seg ut i møte med den andre.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2024
ISBN 9788249528738
Innbinding Ebok
Tittel Bli litt til
Bokgruppe 852
I salg 14.05.2024
Emne Romaner Lesbiske Skjønnlitteratur Kjærlighet
Unn Conradi Andersen

Unn Conradi Andersen

Unn Conradi Andersen (f. 1972) er forskar, forfattar og sosiolog. I 2017 debuterte ho som romanforfattar med Alt uavklart. Bli litt til er den andre romanen hennar. 

Utgitt på Oktober:

2024 Bli litt til (Roman)
2017 Alt uavklart (Roman)
Les mer