Bla i boken

Yngling

dickt

Velg format

kr 299
På lager
ISBN
9788249524891
" en sitrende og leken diktsamling om resignasjon og begjær, som imponerer på mange nivåer … Det som er imponerende med disse diktene, er ikke bare begjærsportrettet, men sammenkoblingen til det som kan forstås som begjærets bakside, nemlig resignasjonen og indignasjonen … Språklige grep som ved første øyekast kan fremstå som banale, er i disse diktene elegante og lekne … samlingen som helhet føles ekspansiv fra begynnelse til slutt … Som med alle gode leseropplevelser satt jeg etter endt lesning igjen med en følelse av å ha blitt beveget og utfordret. Lengalis poetiske univers er vel verdt å dukke ned i"
PRIYA BAINS, FETT #1/2022
"Yngling" er et diktverk om begjær, skeivhet, ensomhet, ambivalens og livslyst. I diktene oppstår individet i krysningsfeltet mellom barn og voksen, gutt og mann, menneske og gud, fantasi og erfaring.

Det er en leken og flerstemmig bok, som assosierer fritt og egenrådig mellom popkultur, mytologi, språkfilosofi og religion, hvor et jeg forsøker å finne mening og lindring gjennom et bastant, overbærende og bilderikt språk.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2022
ISBN 9788249524891
Innbinding Pocket
Tittel Yngling
Bokgruppe 413
I salg 21.02.2022
Emne Lyrikk Skjønnlitteratur
Jonathan August Lengali

Jonathan August Lengali

Jonathan August Lengali er født i 1993 og debuterte med diktsamlingen jonathan og sailor j. til strålende kritikker i 2018. Yngling (2022) er hans andre bok.

Flere forfatterportretter

Les mer

Nyheter

Jonathan August Lengali - Flere forfatterportretter

Her finner du flere forfatterportretter av Jonathan August Lengali
Les mer