The love book

roman

Velg format

kr 369
ISBN
9788249509157
"Med den romantiske kjærligheten som utgangspunkt utforskes alle slags menneskelige kjærlighetslengsler … Gjeitanger snur og vender på alle hjertets begreper, søker å belyse ord med ord"
MAY GRETHE LERUM, VG
"Gjeitanger holder det hele jordnært og lavmælt. Kjærlighet gjør seg best slik"
KJELL-RICHARD LANDAASEN, VÅRT LAND
Katrin har forlatt Jone etter 13 års ekteskap. Jone vil heller bo i Barcelona, han ser stadig mindre til guttene, og innleder et forhold til Ingvild. Ingvild dyrker sitt åndelige liv på en slik måte at hun ikke kan ha det daglige ansvaret for datteren hun har med Robert. Robert benytter sjansen under vårdugnaden på Sagene til å gå rett bort og kysse Rita fra blokken ved siden av. Rita har bestemt seg for å gi opp forholdet til Erlend, som skriver på en bok om berømte kjærlighetskorrespondanser. The Love Book er en roman som undersøker kjærlighetens vesen fra mange vinkler og på mange steder i tid og rom. Den hverdagsnære, jordiske og ofte kompliserte kjærligheten mellom mennesker i skiftende parforhold knyttes opp mot historiske, mytiske og religiøse relasjoner og skikkelser. Anne Gjeitanger skriver innsiktsfullt og i et vakkert, poetisk språk om det emnet som kanskje er det mest brennende for alle. Hvordan kan menneskene forholde seg forpliktende og kjærlighetsfullt til hverandre og samtidig bevare sin frihet som søkende individer? Hvordan får vi kjærligheten til å virke i livene våre?

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2012
ISBN 9788249509157
Innbinding Innbundet
Tittel The love book
Bokgruppe 411
I salg 21.09.2012
Design Exil Design
Emne Romaner Skjønnlitteratur Ekteskap og parforhold Kjærlighet
Anne Gjeitanger

Anne Gjeitanger

Anne Gjeitanger (Poiana Issopo) er født i Oslo i 1963 og oppvokst i Bærum. Hun debuterte som skjønnlitterær forfatter i 2005 med Incontro, den første romanen i en kvartett som i tillegg består av Juni, september, oktober, mai (2007), Begynnelse i november (2008) og Hente seg hjem (2009). I 2010 utga hun romanen Komposisjon i hvitt og grønt, om den russisk-franske maleren Nicolas de Staël, og i 2012 kom romanen The Love Book. Vinterindianere er hennes syvende roman.

Les mer