Bla i boken

Psykopatmusikk

roman

Velg format

kr 429
På lager
ISBN
9788249527847
"I sin første roman treffer musiker Hanne Kolstø der hvor det gjør mest vondt ... Kolstø er av og til spydig på den måten John Lennon kunne være spydig. Hun treffer der det gjør mest vondt, og akkurat på kanten til det ufordragelige, men selvfølgelig også helt uangripelig, fordi genius is pain, motherfuckers … Det er ikke en spenningsroman, mer en pageturner in spite of page turning; du leser det her fordi det synger, svinger og har rytme …. Jeg sitter igjen med en følelse av å ha lest noe som måtte skrives ned av ren nødvendighet"
TOMMY OLSSON, KLASSEKAMPEN
Ho elskar musikk, ho hatar musikk, ho er artist, men føler like gjerne ho kunne køyrt gravemaskin. Samstundes som ho kjempar for at musikken ho lagar skal vere fri, slit ho med å vere det sjølv.
Ho møter ein mann som vil halde forholdet laust, venninna er ustadig, hennar største fan er faren, som stadig ringer for å diskutere korleis ho kan oppnå større suksess.

Psykopatmusikk er ein roman om å ville leve fritt og på eigne premiss, men samtidig ynskje å vere dobbeltsidig tape, om å skrive musikk og å unngå å bli ein kopi. Eller motsett. Kopiere andre. Leve som andre. Leite etter gamle kassalappar utanfor butikken og handle det same, for å sleppe å ta eigne val.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2024
ISBN 9788249527847
Innbinding Innbundet
Tittel Psykopatmusikk
Bokgruppe 411
I salg 12.04.2024
Emne Skjønnlitteratur Musikere Romaner
Hanne Kolstø

Hanne Kolstø

Hanne Kolstø (f. 1981) er en norsk artist og låtskriver opprinnelig fra Sykkylven på Sunnmøre i Møre og Romsdal. Kolstø slo igjennom i 2011 med albumet Riot Break, etter at Morgenbladet kunstkritiker Tommy Olsson skrev i en anmeldelse at «hun er bedre enn Beatles». Fire av hennes album har blitt nominert til Spellemannprisen. Psykopatmusikk er hennes første roman. 

 

Utgitt på Oktober:

2024 Psykopatmusikk (Roman)
Les mer