Oljeregnbuer

roman

Velg format

kr 119
På lager
ISBN
9788249515820
"Hagen er på sitt beste når ho skildrar miljø og landskap. Der er ho bokstaveleg talt på heimebane og skaper flotte bilde av fjell og fjord i indre Romsdal"
JOSTEIN SÆBØ, ROMSDALS BUDSTIKKE
En av de første sommerdagene får Tess et postkort. Motivet er bensinstasjonen utenfor Åndalsnes der hun og broren Tony vokste opp. Norge hadde nettopp funnet olje, faren Frank skulle tjene seg rik, moren Lydia kom fra Amerika og hadde aldri sett slike fjell før. Tretti år har gått siden den gang. Nå har Tony stukket av fra rusrehabilitering, det er han som har sendt postkortet.

Tess reiser til hjemtraktene for å lete etter broren. Der møter hun fjellklatreren Andreas, som var Tonys venn og holdepunkt på institusjonen. De to trekkes mot hverandre. Samtidig blir Tess konfrontert med sin egen familiehistorie: moren som til slutt forlot dem, farens drømmerier og vidløftige planer. Tony har alltid hatt behov for beskyttelse, og Tess er den som har vært der for ham.

Hva om Tony er borte for godt? Døden er alltid verst for dem som er igjen, er den ikke? Noen ganger kan det å forholde seg til sin egen familie virke som det vanskeligste i verden.

"Oljeregnbuer" er en skarpsynt og medrivende roman om forsvinning, risiko, begjær og ville, forrevne fjell.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2015
ISBN 9788249515820
Innbinding Ebok
Tittel Oljeregnbuer
Bokgruppe 852
I salg 02.09.2015
Design Exil Design
Emne Møre og Romsdal Skjønnlitteratur Familie Romaner Kjærlighet
Angela Hagen

Angela Hagen

Angela Hagen (f. 1970) voks opp utanfor Åndalsnes og bur i Molde. Teaterstykket hennar Hundedaganeblei oppført våren 2012 på Barneteatret vårt i Ålesund. Hagen debuterte i 2011 med novellesamlingen Mørk bil bak, som fikk svært god mottakelse. Oljeregnbuer er hennes første roman.

Les mer