Bla i boken

Ingen gjenboere

roman

Velg format

kr 199
På lager
ISBN
9788249524259
"Sara vet akkurat hvor mye hun skal be om, det er det som skiller henne fra de andre, fra venninnene og kollegene, kvinnene som stadig blir forlatt, som er røde rundt øynene når de kommer pa. jobb en tidlig morgen, som har grått så mye at ingen concealer kan dekke over det. Hun vet hva de gjør feil; de ber om for mye."

Sara er 35 år, bor i en leilighet i Oslo sentrum og jobber som kommunikasjonssjef i næringslivet. Hun lar ingenting skje uten at hun allerede har forestilt seg det, slipper ingen helt inn eller lar dem få makt over henne. Sara har sterke meninger om det meste, særlig om relasjoner mellom kvinner og menn, om kvinner generelt, om kjønn, sex og kropp.

Men da hun møter Jonathan, er det noe som endrer seg. Plutselig må Sara tenke seg om før hun svarer. Jonathan kommer fort tett innpå henne, og Sara mister kontrollen.

"Ingen gjenboere" er en roman om begjær og forelskelse, og om trangen til å gjennomskue alt rundt seg uten selv å bli sett.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2021
ISBN 9788249524259
Innbinding Ebok
Tittel Ingen gjenboere
Bokgruppe 852
I salg 22.09.2021
Emne Romaner Oslo Kjærlighet Skjønnlitteratur
Runa Fjellanger

Runa Fjellanger

Runa Fjellanger, født 1992, er forfatter og politisk journalist i VG. I 2017 debuterte hun med romanen På motorveiene, som hun ble nominert til Tarjei Vesaas’ debutantpris for. Ingen gjenboere er hennes andre roman.

 

Utgitt på oktober

2021 Ingen gjenboere
2017 På motorveiene
Les mer

Nyheter

Runa Fjellanger - Flere forfatterportretter

Her finner du flere forfatterportretter av Runa Fjellanger
Les mer