Godset

Velg format

kr 449
På lager
ISBN
9788249525621
"en sjeldent sterk debutroman. En søsters forsøk på å hjelpe sin suicidale bror vekker både latter og store følelser … Holm viser hvor sårt og komplekst det kan være å elske noen som ikke vil leve lenger … Holms smittende språkglede gjør «Godset» til en fantastisk leseopplevelse ... «Godset» er en vakker og sår debutroman. Boken beskriver søskenkjærlighet så sterk at man ikke vet hvor man selv slutter og den andre begynner. Med et sjeldent rikt språk viser hun en familie som forsøker å håndtere problemer de ikke har et språk for. Ordene leker videre i leseren lenge etter siste side"
JOSEFINE GJERDE, NATT & DAG

En fremmed dukket opp på døren til godset med et barn i magen.
Ta det, sa hun. Det er ikke mitt, sa jeg, jeg kan ikke ta vare på noe som helst, og dessuten kan man ikke bare legge fra seg tingene sine der det passer en. Ta det, ba hun, ta livet.

ER DET OVERHODET
NOENS
Å BEHOLDE

Godset er en roman om en ung kvinne og hennes relasjoner til en øgle, en krabbe og et barn. Etter brorens selvmordsforsøk drar hun hjem til provinsen i Danmark, og herfra prøver hun å finne ut hva som har skjedd, hvorfor det som skjer, skjer, og hva det i det hele tatt har med henne å gjøre.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2023
ISBN 9788249525621
Innbinding Innbundet
Tittel Godset
Bokgruppe 411
Emne Skjønnlitteratur Romaner
Signe Holm

Signe Holm

Signe Holm er født 1990 i Danmark og bosatt i Oslo. Hun er utdannet fra Forfatterstudiet i Bø, Skrivekunstakademiet i Hordaland og Litterär gestaltning i Göteborg. Med romanen Godset markerer hun seg som en moden og dristig debutant.

 

Utgitt på Oktober

2023 Godset
Les mer