Bla i boken

Eplet, nesten

dikt

Velg format

kr 269
På lager
ISBN
9788249528141
"Anna With skiller seg ut fra flertallet av våre lyrikkdebutanter, og viser seg som en leken og kompetent poet i sin debutsamling … først og fremst kjennes With ut som et friskt pust … De siste femten årene har det vært to distinkte tradisjoner som har preget den norske samtidspoesien … Anna Withs poesi bærer bud om nye måter å skrive poesi på: Hun tar med seg det beste fra begge de ulike tradisjonene, og leker med dem til hun har fått frem noe som virkelig er nytt"
FREDRIK HAGEN, BLA 3/24
"Lengtende og vakkert i debutantdiktsamling. "Eplet, nesten" iscenesetter selve erindringen … Det er lengselen etter å gripe noe, men ikke helt få tak, som skinner gjennom diktdebuten … Jeg blir dratt med og kan nærmest se himmelen, høre summingen og føle på selvanskuelsen gjennom elegante linjer … With leverer en sterk debutantsamling, som ofte virkelig mestrer å la leseren eller lytteren trekkes inn i ordenes og erindringens univers"
SOFIE KRISTINE FLYDAL, UNIVERSITAS
"Anna Withs diktdebut er fruktbar i all sin ufullkommenhet … Eplet representerer kunnskap og en avrundet helhet, mens diktene viser at utilstrekkeligheten også er vakker og verdifull … Det er noe muntert aforistisk over de beste versene til With, hvor objekter og begreper gjenoppdages av et skakt og humørfylt blikk … With har en rytmisk cool jeg setter stor pris på, og som forsterker diktenes nysgjerrige humør. Ordrimene er friske og lette på labben, særlig i starten limer «Eplet, nesten»-melodien seg fast i hjernebarken. Hun skaper seg en liten verden av velklingende lyder, hvor det abstrakte blir konkret, det usynlige synlig"
EIRIK RIIS MOSSEFINN, KLASSEKAMPEN
"Eplet, nesten" er debutsamlingen til poeten Anna With.

Å strekke seg etter kunnskap, nesten nå noe, men også innse at nesten er ... livet. Og at det ikoniske Eplet kan se ut på mange måter, og gjøres til ens eget.

Dette er et debutarbeid som er kjennetegnet av stor integritet, skarpe bilder, sterkt intellekt, lekent, overraskende.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2024
ISBN 9788249528141
Innbinding Ebok
Tittel Eplet, nesten
Bokgruppe 852
I salg 15.03.2024
Emne Lyrikk Skjønnlitteratur
Anna With

Anna With

Anna With, født 1997 i Oslo. Har gått årskurs og påbygningsår ved Skrivekunstakademiet i Bergen, bachelor ved Litterär Gestaltning i Gøteborg og litteraturvitenskap.

 

Utgitt på Oktober:

2024 Eplet, Nesten (Dikt)
Les mer

Nyheter

23.03.24 | Lansering for Eplet, nesten // BokBistro @Kampen bistro

Velkommen til lansering av Anna With sin debutbok: Eplet, nesten
Les mer