Villa Art

roman

Velg format

kr 329
På lager
ISBN
9788249527168
"«Villa Art» er en strålende feriebok om en langt mindre strålende ferie … Språket hennes er detaljrikt og levende, og det som først synes å være en litt døsig, besteborgerlig ferieskildring blir raskt en såpass kaotisk og spennende beretning at «Villa Art» blir vanskelig å legge fra seg. Solstad-Nøis’ skråblikk på «den perfekte ferien» er både dystert og livgivende på en gang, og resultatet meget underholdende og skarp lesing – ikke minst akkurat nå, på høyden av fellesferien"
ODA FAREMO LINDHOLM, VG
"en solrik, urovekkende roman … I «Villa Art» slår idyllen raskt sprekker, både fysisk og mentalt ... Ikke minst er tenåringsadferden fint nyansert gjennom det voksne blikket som ikke helt vil innse at barn selv må erfare verden og ta ansvar for egne handlinger. Teksten vibrerer mellom det skjødesløse og det skjebnesvangre på en utfordrende måte"
JANNEKEN ØVERLAND, KLASSEKAMPEN
"Dette er nok en roman mange vil kjenne seg igjen i … Hele romanen er et godt bilde av moderne mennesker på tur. Sammen, men akk så lite til stede hos hverandre. Dette gjelder ikke bare ungdommen, men også de voksne"
JAN-ERIK ØSTLIE, FRI FAGBEVEGELSE
Villa Art er et utstaffert feriehus i utkanten av en landsby i Sør-Frankrike. Hit kommer to vennepar med til sammen fire tenåringsbarn for å tilbringe en etterlengtet sommerferie, før den arktiske høsten setter inn der hjemme. Ambisjonene er høye for en uke fylt med aktiviteter, avslapning og gode måltider, men feriegjestenes ønsker går i sprikende retninger. Og ganske raskt stiger konfliktene til overflaten.

"Villa Art" er en urovekkende roman om nagende mistanker og overdreven forestillingskraft. Ingvild Solstad-Nøis skriver så det lyser, lukter og smaker i dette portrettet av en kvinne i skvis mellom idealer og realiteter og mellom rollene som lojal venninne og omsorgsfull mor.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2023
ISBN 9788249527168
Innbinding Ebok
Tittel Villa Art
Bokgruppe 852
I salg 24.07.2023
Design Exil Design
Emne Romaner Familie Ferie Frankrike Skjønnlitteratur Vennskap
Ingvild Solstad-Nøis

Ingvild Solstad-Nøis

Ingvild Solstad-Nøis (f. 1973) er bosatt i Tromsø, hvor hun er festivalsjef for Ordkalotten. Solstad-Nøis debuterte i 2011 med romanen Jeg trodde det skulle bli fint å komme hit. I 2013 utga hun romanen Rolig sone, og i 2019 kom romanen Eid. Villa Art er hennes fjerde bok.

Les mer