Verden er tegnet med skjelvende hånd

roman

Velg format

kr 329
På lager
ISBN
9788249527236
"En beundringsverdig romandebut"
EMILIO SANHUEZA, AFTENPOSTEN
"I Andrea Nicolaisen Bruns dypt eksistensielle debutroman syder ubehaget ut av boksidene, og på finurlig vis stilles selve det menneskelige til veggs … en imponerende debut, hvor sentrale eksistensielle spørsmålet stilles på en kløktig og original måte. Også språket er godt, spekket med vakre naturskildringer og en formålstjenlig klamhet. Ubehaget syder ut av boksidene, side om side med fjellviddens hardføre skjønnhet … en ambisiøs og interessant bok, et uomtvistelig positivt tilskudd til norsk samtidslitteratur"
ULRIK ALVER SOLLI, UNIVERSITAS
Psykologen Paula befinner seg alene på en avsidesliggende familiehytte. Også denne høsten skal hun jakte ryper i høyfjellet, og hun forsøker å opprettholde rutiner, bevege seg langs vante ruter. Men i år stemmer ikke proporsjonene. Hun kjenner ikke igjen sin egen kropp, hun kjenner ikke igjen verden. Selv skyggene ligger i uvante vinkler. Hjemme i byen har pasienten Adrian tatt sitt eget liv, og nå trer han frem på nye måter i minnene. Hva var det hun ikke så, i skikkelsen og ordene hans? Kan hun se det nå? Og hva slags gåtefull maskin er det som står i terrenget utenfor hytta, og som Paula kjenner en stadig sterkere dragning mot? Spørsmålene tvinger frem et møte med det desorienterende mørket i henne selv - et mørke som synes å gli over i natten og skjule noe det kan være enda mer risikabelt å forsøke å forstå.

"Verden er tegnet med skjelvende hånd" er en eksistensiell fabel om et fremmedgjort menneske. Det handler om forholdet mellom det høyteknologiske og det naturlige, liv og død - og om hvor vanskelig det kan være å leve videre i en verden som nekter å slutte å endre seg.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2023
ISBN 9788249527236
Innbinding Ebok
Tittel Verden er tegnet med skjelvende hånd
Bokgruppe 852
I salg 22.08.2023
Emne Romaner Skjønnlitteratur
Andrea Nicolaisen Brun

Andrea Nicolaisen Brun

Andrea Nicolaisen Brun (f. 1987) har studert engelskspråklig litteratur og jobber som lektor i Oslo. Romanen Verden er tegnet med skjelvende hånd er hennes første bok.

Les mer

Nyheter

14.09.23 | Lansering av Andrea Nicolaisen Bruns debutroman Verden er tegnet med skjelvende hånd

Velkommen til lansering av Andrea Nicolaisen Bruns debutroman Verden er tegnet med skjelvende hånd
Les mer