Ute av skog

dikt

Velg format

kr 199
På lager
ISBN
9788249513321
"I fjor fikk Rebecca Kjelland fra Eidsvoll leserne til å fryde seg over den høyst viltre diktsamlingen Leve gammaldansen!, skrevet på en slags saftig innlandsdialekt. Og stadig er det bygdelivet som står i sentrum, selv om den språklige villskapen er tonet kraftig nedsiden sist. Men fortsatt er det til stede en lekenhet som både kan forføre og begeistre i rikt monn."
GEIR VESTAD, HAMAR ARBEIDERBLAD
"De første bøkene lekte med nedstemthet, uten at den fikk overtaket på den sterke, overskuddspregete poesien. Ute av skog springer et annet, stillere sted i språket, ut av byen, nordøstover til skogene ved Glomma ... gjenlesing åpner øynene for noe rart og fremmed ... samlingen er interessant, både på bakgrunn av hvor annerledes hun har skrevet før, og fordi det oppstår et slags desperat tomrom i vekslingen mellom de korte fortellingene og bokas mer poetiske tekster"
TOM EGIL HVERVEN, KLASSEKAMPEN
Subjektet i denne samlingen har gitt opp å bo blant menneskene i byen og forsøker å leve et enkelt liv i skogen. Hun pilker på isen, mater fuglene og hører på radio. Så lenge det nytter.

"Ute av skog" er en vilter og foruroligende samling om isolert liv.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2013
ISBN 9788249513321
Innbinding Ebok
Tittel Ute av skog
Bokgruppe 852
I salg 09.08.2013
Design Benedicte Kjelland
Emne Lyrikk Skjønnlitteratur
Rebecca Kjelland

Rebecca Kjelland

Rebecca Kjelland (f. 1983) debuterte i 2007 med diktsamlingen Akkorda under fluktlinja. I 2015 kåret Norsk Litteraturfestival og Morgenbladet henne til en av Norges ti beste forfattere under 35 år. Vinterkorn og vårtunger er Rebecca Kjellands femte diktsamling.

Les mer