Tretthetsanalyse

roman

Velg format

kr 379
På lager
ISBN
9788249522026

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2020
ISBN 9788249522026
Innbinding Innbundet
Tittel Tretthetsanalyse
Bokgruppe 411
I salg 04.09.2020
Design Exil Design
Emne Skjønnlitteratur Romaner Identitet Ekteskap og parforhold
Maria er sivilingeniør med fagspesialisering på tretthetsanalyse av skipsskrog og jobber som mellomleder i et internasjonalt konsern. Hun møtte Ola i studietiden, og siden var det dem. I mer enn to tiår stod de sammen i alt: i studier, karriere, barn og i kjærligheten. De fikk det til, det var bra å være dem. Var det ikke? For plutselig må Maria reise alene hjem fra arbeidsoppholdet i USA. De skal ikke være en familie lenger. Ola har møtt en annen.
Maria står med ett alene. Hun må rydde i det gamle og lage en ny struktur for seg selv. Hvem skal hun være nå? Kroppen reagerer med å mobilisere en sterk drivkraft. Hun skal ikke gå under, hun må holde seg intakt. Handlingskraften setter ting i bevegelse rundt henne, det nærmest skummer og fosser opp langs sidene. Uten ankerfeste driver hun ut i åpent farvann, stressfaktorene slår mot skroget. Et sted der ute blinker et fyrtårn, hun streifer borti en livbøye og griper etter den. Hun innleder en affære med sin gifte kollega Erik, og et vanskelig moralsk dilemma trenger seg på. Er hun en som kan oppløse en annen kvinnes ekteskap?

"Tretthetsanalyse" er en intens og kroppslig beretning om å bli sveket, om kjærlighet og begjær. Og om å svike selv, både seg selv og andre.
Ulla Lie

Ulla Lie

Ulla Lie (f. 1980) har master i estetikk med fordypning i litteraturvitenskap og kunsthistorie. Hun er selvstendig næringsdrivende og har jobbet som ekstern konsulent i flere bedrifter. Tretthetsanalyse er hennes første roman.

Les mer