Marte Nøklegård Dahl blir kommunikasjonssjef i Forlaget Oktober

 

 

Marte Nøklegård Dahl blir kommunikasjonssjef i Forlaget Oktober

 

 

 

Forlaget Oktober gjør endringer i markedsavdelingen. Nylig ble Gine Jonassen ansatt som salgs- og markedssjef og nå rykker Marte Nøklegård Dahl opp og blir kommunikasjonssjef i Oktober. Hun skal lede arbeidet med å styrke og utvikle synligheten for forlagets forfattere i tradisjonelle og sosiale medier og andre digitale flater, og hun vil delta i ledelsen i forlaget.

Publisert 17.01.24


Marte Nøklegård Dahl (46) har jobbet i bokbransjen siden 2004. Hun har en master i litteraturvitenskap fra Frankrike og Norge, og har arbeidet i Tanum før hun ble ansatt som markedskonsulent i Forlaget Oktober i 2007. Siden 2011 har hun vært presseansvarlig i forlaget.

  – Vi er veldig glade for denne endringen. Marte har lang fartstid i forlaget, hun er dyktig og erfaren, en svært god leser og en formidler med høy troverdighet. I en tid med store endringer i bokbransjen og en utfordrende mediesituasjon, vil dette bidra til å styrke arbeidet med å skape synlighet for litteraturen og forfatterne våre, sier forlagssjef Ingeri Engelstad.

Marte Nøklegård Dahl begynte i den nye stillingen 1. januar.