Meldinger fra dødskloden

Velg format

kr 299
ISBN
9788249507252
"vakker beretning fra sivilisasjonens undergang ... Det er smart, stilig og intenst ... Formen fungerer bra og utfordrer ... Som oftest er Kvanvigs språk vart, sterkt og klart. Hun bruker uredd de store ordene, og for det meste kommer hun unna med det, med stil og overbevisning"
SILJE BEKENG, KLASSEKAMPEN
"Visjonen om verdas undergang lever i beste velgåande. Gerd Kvanvig gir sitt bidrag i form av ein intens, poetisk og kritisk roman ... ein interessant forfatterskap ... Dette er litteratur som har noko på hjartet om eiga samtid og ei usikker framtid. Det er alvor og ironi i lett blanding ... Det er ein skarp observasjon av tilhøvet mellom krigen og drapet på den eine sida og estetikken på den andre"
ODDMUND HAGEN, DAG OG TID
"Kvanvig skriver om lykke, om ensomhet, om sorg, om kjærlighet, men med en paradoksal, reflektert og sær vri ... Her er også noen vakre kjærlighetsfortellinger"
CATHRINE KRØGER, DAGBLADET
Meldinger fra Dødskloden er en samling vitnesbyrd fra en utrydningstruet menneskehet. Det er meldinger om liv, om skjønnhet og velsignelse, om drap og ødeleggelse, om sorg og ensomhet og kjærlighet. Det er meldinger om at det kanskje ikke er håp, men at vi aldri gir oss. Og om et kyss, og en stille sang i natta.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2010
ISBN 9788249507252
Innbinding Innbundet
Tittel Meldinger fra dødskloden
Bokgruppe 411
I salg 24.02.2010
Design Exil Design
Emne Prosastykker Skjønnlitteratur
Gerd Kvanvig

Gerd Kvanvig

Gerd Kvanvig (f. 1965) debuterte med diktsamlingen Persona i 1994, og hun har gitt ut fire romaner: Det ekstraordinære hjertet (1995), Paradiset innskrevet (1999), Dagen som ikke finnes(2000) og Morderens fortelling (2009). Våren 2010 er hun aktuell med boken Meldinger fra Dødskloden.

Les mer