Juni, juni

roman

Velg format

kr 429
På lager
ISBN
9788249527014
"Talentfull debutant … Historien som Martine Jonsrud spinner, er enkel, men eksistensielt gripende på sitt morsomme, men dypt menneskelig vis … tilsynelatende enkel på overflaten, men som gjennom assosiasjonsrike refleksjoner både i retrospeksjon og på nåtidsplan avdekker dypt alvor … Alt fortalt med vidd, skarpsyn og muntert-alvorlige, springende indirekte dialoger. Martine Jonsrud har språklig og fortellerteknisk funnet tonen. Treffsikre karakteristikker, finurlige antydninger som fargelegger personer og situasjoner. Under den lette, underfundige og tidvis morsomme språktonen, fornemmes dypt alvor"
FINN STENSTAD, TØNSBERG BLAD
Minken er fortsatt ung, så vidt det er. For den seriemonogame mora hennes er det avgjørende at Minken finner seg en mann. Merete, barndomsvenninna, er jo allerede i gang. Men for Minken er det mye viktigere med søvnen, som har uteblitt i det siste, og som hun håper terapeuten kan hjelpe henne med. Terapeuten, derimot, mener Minken er i ferd med å våkne.

I "Juni, juni" følger vi Minken gjennom et kanskje litt avgjørende år. Det er en fascinerende roman om en kvinne uten retning, skrevet frem i et energisk og overskuddspreget språk.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2023
ISBN 9788249527014
Innbinding Innbundet
Tittel Juni, juni
Bokgruppe 411
I salg 02.08.2023
Emne Kvinner Romaner Skjønnlitteratur Oppvekst
Martine Jonsrud

Martine Jonsrud

Martine Jonsrud (f. 1985) er utdannet kulturviter ved Universitetet i Oslo og Goldsmiths, University of London. I London jobbet hun i flere år som kultur- og kommunikasjonsrådgiver ved den norske ambassaden, der hun hadde ansvar for litteratur, scenekunst og musikk. Siden har hun gått forfatterstudiet i Bø. Juni, juni er hennes første bok.

Les mer

Nyheter

23.08.23 |Lanseringsfest: Vi feirer Juni, juni!

Velkommen til lanseringsfest for Juni, juni, som kommer ut på Forlaget Oktober 09.august.
Les mer