Juni, juli, august

Velg format

kr 199
På lager
ISBN
9788249514359
"Starten på romanhøsten kunne knapt ha blitt bedre; Mari Ulset er en mester til å framstille hverdagens små spenninger i et udramatisk, men likevel tett ladet språk ... Ulset har funnet en utrolig stilig form til sine stillferdige fortellinger om alt det anelsesfylte og uavklarte i et ungt liv. Det er ikke mange andre som kan skape så mye spenning og intensitet knyttet til det som ikke skjer"
GEIR VESTAD, HAMAR ARBEIDERBLAD
"Mari Ulset skriv vart og fint om å gå seg vill i eigne kjensler … Mari Ulset har levert ei solid oppfølging av debutboka for tre år sidan. Det skal bli interessant å følgje denne stillfarne forfattarskapen vidare."
ODDMUND HAGEN, DAG OG TID
"Ypperlig roman … et språk som er enkelt og poetisk flertydig på samme tid. Mari Ulset fra Straumsnes er uten tvil en av de fremste forfatterne i sin generasjon her til lands … en dypere tone under – en stillestående lengsel og forventning i sommerdagene som skaper en nerve i handlingen. Boka anbefales!"
OLE JOHAN NORDBERG, TIDENS KRAV
Det er sommer på et lite sted mot nordvest. Anna er 15 år og venter på at noe avgjørende skal skje. Hjemme er et stort oppussingsprosjekt i gang, og huset er fullt av håndverkere. Anna sykler til kaia for å stupe, til venninnen Elin, og ut til bestemorens hus. Og hun sykler til det røde huset der sommergjesten Karl bor, han som ser på henne slik ingen har sett på henne før.

Med en stillferdig intensitet skildrer Mari Ulset slumrende sommerdager og en ung jentes dirrende lengsel.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2014
ISBN 9788249514359
Innbinding Ebok
Tittel Juni, juli, august
Bokgruppe 852
I salg 06.08.2014
Design Exil Design
Emne Ungdom Skjønnlitteratur Romaner
Mari Ulset

Mari Ulset

Mari Ulset (f. 1980) er fra Straumsnes på Nordmøre, bosatt i Bergen. Ulset debuterte med romanen Biltur i 2011, og har siden utgitt Juni, juli og august (2014) og Slik lever vi her (2016). Delte opplevelser er Mari Ulsets fjerde roman.

Flere forfatterportretter

Les mer