Få barn

noveller

Velg format

kr 199
På lager
ISBN
9788249516681
"Novellen om David Bowie er ikke det eneste som glitrer i denne boken … en av årets beste hyllester til musikeren. Tempoet i teksten kontrasterer den manglende energien man vanligvis forbinder med den sykemeldte, og gjør at «Voksne mannen» til en av de sterkeste tekstene i samlingen. Men boken har også flere sterke noveller … viser Nummedal sine finesser for språklige detaljer … Novelledebutanten behersker den kresne sjangeren til fulle ... Det er tempo og driv i tekstene, ikke bare der hvor David Bowie synger med»
SILJE STAVRUM NOREVIK, BERGENS TIDENDE
"Nummedal skal ha honnør for å stikke hodet så langt frem, sette så mye på spill, og også for å lande så stødig som han gjør. Få barn er en solid gjennomført og formmessig elegant novellesamling, der «Voksne mannen» er et høydepunkt som er med på å utvide rommet for hva som kan gjøres i dette formatet."
OLA JOSTEIN JØRGENSEN, LITTKRITIKK
En kvinne på ferie overraskes av at hun er gravid. Med en hun ikke er kjæreste med, en hun ikke husker navnet på. En voksen mann har familie og god jobb. Men så en dag fungerer han ikke lenger, han faller ut av sitt eget liv og inn i David Bowies musikk. En mann i svarte arbeidsklær er på vei til en fremmed. Han går helst på besøk når barn ikke er hjemme.

Novellene i "Få barn" kretser omkring det å ønske barn, ha barn, ligge sammen uten tanke på barn, være barn og være voksne som lever uten barn. I novellesamlingen finnes det intime, det hemmelige, det triste, det komiske, det voldelige.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2016
ISBN 9788249516681
Innbinding Ebok
Tittel Få barn
Bokgruppe 852
I salg 23.02.2016
Design Få barn
Emne Noveller Skjønnlitteratur
Geir Nummedal

Geir Nummedal

Geir Nummedal er født i 1972. Han debuterte med romanen Hun er der hele tiden i 2012, etterfulgt av novellesamlingen Få barn (2016).

Les mer