Etter det kom sommeren

roman

Velg format

kr 379
På lager
ISBN
9788249518463

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2020
ISBN 9788249518463
Innbinding Innbundet
Tittel Etter det kom sommeren
Bokgruppe 411
I salg 16.10.2020
Design Exil Design
Emne Skjønnlitteratur Småbyer Romaner Vennskap Norge Sverige Hemmeligheter
"Jeg pleier å si at jeg har glemt. At jeg ikke har noen minner fra den kvelden, at dagene og nettene etterpå flyter sammen, og at det eneste jeg husker er at det er mørkt når moren min bærer meg ut til den lille bilen sin og kjører ut av byen."
En sommermorgen i 1985 blir femten år gamle Mia, Toves bestevenninne, funnet død i elva i den svenske småbyen der de bor. Rett etterpå pakker moren til Tove bilen, forlater mannen sin og tar Tove med seg tilbake til Norge. Så går årene. Moren vil glemme, mens Tove prøver å huske hva som skjedde den sommeren som endret både henne og moren for alltid. Det er ungt begjær og ulovlig begjær som er kreftene i denne romanen. Mia er nyinnflyttet i småbyen, hun har en magnetisk kraft på Tove. Elva er et viktig sted. Det er her bestevenninnene måler krefter. Det er her tjue år gamle Glenn bor, som Mia forelsker seg i. Og det er hit moren til Tove går om morgenene etter at hun og Glenn innleder et hemmelig forhold.
"Etter det kom sommeren" er en sanselig og fargesterk roman om vennskap, mørke hemmeligheter og livsendrende øyeblikk.
Line Blikstad

Line Blikstad

Line Blikstad (f. 1973) debuterte i 2001 med romanen Til Ester som utkom samtidig på norsk og svensk. I 2009 utkom romanen New Frontier Hotel, som fikk strålende kritikker. Etter det kom sommeren er Blikstads tredje roman. 

Les mer