En kald dag i helvete

roman

Velg format

kr 119
På lager
ISBN
9788249512478

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2013
ISBN 9788249512478
Innbinding Ebok
Tittel En kald dag i helvete
Bokgruppe 852
Forfatter Anne Birkefeldt Ragde
I salg 11.12.2013
Design Exil Design
Emne Skjønnlitteratur Kjønnsidentitet Romaner
"En kald dag i helvete" er en erotisk thriller som utspiller seg i primitive omgivelser: Der ute i villmarken, med polarhundene som eneste selskap, lever en mann og en kvinne tett på hverandre, tett på naturen. Det handler om makt, om å ta og miste kontroll. Over kroppen. Over begjæret. Det handler om liv og død.
"Skremmende og knakende god … Sjelden leste jeg en bok der kampen mellom kjønnene, rivingen mellom hatlignende avsky og voldsomt begjær dissekeres så grundig som her."
DAGBLADET
"en stilsikker og veldreiet erotisk roman"
MORGENBLADET
"Ragde har skrevet en modig roman."
VG
"Ragde skriver med sting og snert, hun kan skape atmosfære og sitrende stemninger, hun er naturalist av godt og rått merke."
BERGENS TIDENDE
"Anne B. Ragde har funnet balansen. Rått og ærlig skildrer hun forholdet mellom han og henne."
BERGENSAVISEN
"Den erotiske spenningsromanen En kald dag i helvete er en kulderystende og dyster, men også vakker fortelling ... Anne B. Ragde er en strålende forfatter, som med enkle virkemidler greier å skape de største nyanser – i språket, i handlingen, i dramatikken ... Det er både vakkert og stygt, vått og voldsomt, rått og riktig ... Sjelden har maktforholdet mellom mann og kvinne blitt beskrevet så rått, erotisk og intenst"
MERETE REINHOLDT, BERLINGSKE TIDENDE