En annen barndom

roman

Velg format

kr 329
På lager
ISBN
9788249527274
"Og det er sannsynligvis et av mine aller tidligste minner fra sommerhuset - at jeg er barn og at jeg står på glassverandaen sammen med Bobo, at hun og mamma har en av sine ordløse krangler, og at krangelen handler om meg. Men jeg er usikker, det er så lenge siden, jeg må lete det frem. Kanskje jeg aldri sto på glassverandaen og laget nye banneord, kanskje er det innbilning og ønsketenkning."

Lillen tilbrakte barndommen i sommerhuset, i hvert fall de delene av barndommen som betød noe. Huset tilhørte Lillens bestemor, Bobo. Hun som lignet en ugle, som var dikter, som ikke hadde orden på noen andre ting enn ordene. Nå er både Bobo og mamma døde. Lillen og søsteren må forsøke å rydde opp i det som har vært.

Men alle somre ender i høst. Alt som er bygget av mennesker ender i forfall.

"En annen barndom" er en roman om å forsøke å rekonstruere en familiehistorie før det er for sent.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2023
ISBN 9788249527274
Innbinding Ebok
Tittel En annen barndom
Bokgruppe 852
I salg 11.09.2023
Emne Barndom Familie Skjønnlitteratur Romaner
Hilde Hagerup

Hilde Hagerup

Hilde Hagerup (f. 1976) har skrevet flere prisbelønte bøker for barn og ungdom. Hun har også skrevet Som hennes dager var: et portrett av Anne Karin Elstad (2018) og Like fint å jobbe som å danse. Om Klaus Hagerup (2022). I 2018 vant hun Teskjekjerringprisen for sitt forfatterskap. En annen barndom er hennes andre roman for voksne.

Les mer

Nyheter

08.09.23 |Lansering: EN ANNEN BARNDOM av Hilde Hagerup

Velkommen til lansering av Hilde Hagerups roman En annen barndom!
Les mer