Bla i boken

De må føde oss eller pule oss for å elske oss

skuespill

Velg format

kr 229
På lager
ISBN
9788249525393
"De må føde oss eller pule oss for å elske oss", Camara Lundestad Joofs debut som husdramatiker på Nationaltheatret, har blitt kalt «en nyskrevet klassiker» og «teateret vi trenger nå».

I stykket raljerer tre kvinner om det intime, det politiske og det grenseoverskridende. De snakker, diskuterer, krangler, de ser ulikt på verden, men verdens blikk på dem oppleves ofte begrensende. Teaterteksten er en ordstrøm av humor, treffende formuleringer, sårbarhet, sinne og intensitet. Det handler om rasisme og seksualitet, lengsler og polarisering - og det evige ansvaret for andres blikk på en selv. Er du alltid pliktig til å stå opp for saken din? Må raseriet ditt alltid være banebrytende og konstruktivt? Eller kan du tillate deg å bare være krenka?

Boken inneholder både scenemanus og originalmanus

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2022
ISBN 9788249525393
Innbinding Ebok
Tittel De må føde oss eller pule oss for å elske oss
Bokgruppe 852
I salg 18.05.2022
Emne Rasisme Samfunnsanalyse Skjønnlitteratur Seksualitet Kvinner Skuespill
Camara Lundestad Joof

Camara Lundestad Joof

Camara Lundestad Joof (f. 1988) er en norsk-gambisk forfatter, scenekunstner og dramatiker. Hun er rådsmedlem i norsk kulturråd og leder Faglig utvalg for scenekunst. Lundestad Joof debuterte som forfatter med boka Eg snakkar om det heile tida (samlaget, 2018). De må føde oss eller pule oss for å elske oss vant subjektprisen for Årets beste scenekunst (2021). Stykkene hennes er satt opp i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Italia.

Flere forfatterportretter

Les mer

Nyheter

Camara Lundestad Joof - Flere forfatterportretter

Her finner du flere forfatterportretter av Camara Lundestad Joof
Les mer