Bodø

roman

Velg format

kr 329
ISBN
9788249503018
”Ero Karlsen debuterer med stilsikker og original festskildring … Bodø er meget godt skrevet, dialogen er ekte og overbevisende og romanen bobler av undertekst”
DAGSAVISEN
"Debut med mange gode observasjoner og stor tekstlig spenning"
ANNE MERETHE K. PRINOS, AFTENPOSTEN
"Stilsikker debutant ... Ero Karlsen er en god regissør, for romanens uklare handling er elegant oppbygd. Han skriver drivende godt og tekst og handling ligger tett opptil hverandre"
ANITA HARTVIKSEN RAVN, NORDLYS
"Imponerende og meget sterk debutroman om ungdom og desperasjon ... Karlsen skriver med skarpt blikk og skarp hørsel. Han treffer synsinntrykk og tonefall med samme presisjon ... Her finnes bl.a. en herlig nagelsk-hamsunsk deliriumsfantasi om Odd Einar Dørum. Syden-skildringen og kattehistorien er tegnet og timet med stor kunstforstand. Det er i det hele tatt en imponerende og meget sterk debut. Jo, vi får nok høre mer fra dette store talentet. En kandidat til Tarjei Vesaas' debutantpris"
EIRIK LODÉN, STAVANGER AFTENBLAD
"Skarp og dyktig observert debutroman ... Forfatteren eier et språk som evner å vise oss psykiske landskaper der stemmer og kropp er i uoverenstemmelse med hverandre. Det er imponerende hvordan Karlsen tydeliggjør hovedpersonen Ståle gradvis, uten å direkte beskrive ham ... Ero Karlsen har skrevet en god roman med mye nifs dissonans i seg"
STEIN ROLL, ADRESSEAVISEN
Ståle er forteller og hovedperson i denne romanen. Han er på besøk i hjembyen, der han møter venner han ikke har sett på noen år. Hvorfor dro han fra byen, uten å si fra til noen? Møtet med hjembyen og vennene lokker frem minner; og slik trer gradvis fortellingen om forholdet mellom Ståle og Linn frem. Men hvem var egentlig Linn? Dette er forfatterens debut.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2004
ISBN 9788249503018
Innbinding Innbundet
Tittel Bodø
Bokgruppe 411
Emne Skjønnlitteratur Bodø Vennskap Småbyer Romaner
Ero Karlsen

Ero Karlsen

Ero Karlsen (f. 1976) debuterte i 2004 med den intense og urovekkende romanen Bodø. I 2010 utkom novellesamlingen Anti-revy.

Les mer