Anti-revy

noveller

Velg format

kr 329
ISBN
9788249507733
"Kresne og intense små tekster fra et stort talent ... Etter den talentfulle debuten med den mørke og intense romanen Bodø (2004) har jeg iblant grepet meg i å vente på neste bok fra Ero Karlsen ... og novellene i Anti-revy viser ofte samme intensitet og talent - og tar samtidig det så vidt påbegynte forfatterskapet i nye og spennende retninger ... Karlsen har den fødte novellists evne til ved noen enkle streker å la oss ane et helt liv"
EIRIK LODÉN, STAVANGER AFTENBLAD
"en stilsikker bok preget av gode observasjoner som leseren ofte kan kjenne seg igjen i. Tekstene og språket varierer fra det nesten nakne og knappe til det rene overflødighetshorn av innskutte bisetninger og detaljerte beskrivelser ... Dette er sterke historier med et godt og sterkt språk ... Dette er definitivt tekster som setter i gang tanker og sterke følelser"
REIDUN KJELLING NYBØ, AVISA NORDLAND
En samling noveller bestående av både korte, elliptiske tekster og lengre fortellinger hvor forfatteren kombinerer leken distansering med alvor og innlevelse for å skildre ulike former for vold, død og utsatthet. Ero Karlsen skriver detaljert, utførlig og assosiativt om forfeilede tenår, om å møte hvithaiens tomme, svarte blikk, om å lete etter det virkelige Syden og støte på noe ganske annet.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2010
ISBN 9788249507733
Innbinding Innbundet
Tittel Anti-revy
Bokgruppe 412
I salg 26.10.2010
Design Exil Design
Emne Skjønnlitteratur Vold Noveller Døden
Ero Karlsen

Ero Karlsen

Ero Karlsen (f. 1976) debuterte i 2004 med den intense og urovekkende romanen Bodø. I 2010 utkom novellesamlingen Anti-revy.

Les mer