Norma

Velg format

kr 119
På lager
ISBN
9788249516834
”En finurlig og forfriskende roman om skjønnhetsindustrien, kvinneskjebner og magisk hår ... en fantasifull og forfriskende roman som underholder og engasjerer. Oversettelsen ved Turid Farbregd er sømløs, og hun formidler Oksanens nøkterne, men like fullt subtile skrivestil på en fin måte”
MARI REINHOLT AAS, VÅRT LAND
”I Norma bruker den finsk-estiske forfatteren Sofi Oksanen riktignok elementer fra både krim- og thrillersjangeren, men resultatet er en snurrig dobbeltbunnet roman som like gjerne kan leses som satire og samtidskritikk ”
GRO JØRSTAD NILSEN, BERGENS TIDENDE
”Denne romanen må leses med en klype salt, men alle vet at det kan heve smaksopplevelsen. Oksanen skriver som alltid godt, her gjelder det å la seg rive med av hennes skriverytme, og bli med Norma i jakten på å finne ut hva som drev moren til å hoppe”
KK
”Oksanen skildrer isnende godt sosiale maktspill der en nådeløs selvkontroll, spesielt for kvinner, er forutsetningen for å kunne styre eget liv. Overlater kvinnen kontrollen til en annen, blir hun utnyttet. Boka får godt fram hvordan drømmene knytter seg til utseende, forbruk og moter”
KALEVA (FINLAND)
”Med Norma tilbyr Sofi Oksanen leserne noe helt annet enn det tilvante”
AAMULEHTI (FINLAND)
”Oksanen skriver strålende. Teksten er rytmisk, hun leker med setningene og skaper språklige bilder”
KAINUUN SANOMAT (FINLAND)
"Toget kom susende inn. Mor slengte skoene og håndveska under benken, så var hun borte."

Det er noe spesielt med Norma. Først da hun mister moren, oppdager hun hvor farlig verden er for sånne som henne - og hvor langt enkelte er villige til å gå for å få tak i det hun har.

Med "Norma" har Sofi Oksanen begått en sjangerblandende og original spenningsroman, et mørkt familiedrama med fantastiske og politiske undertoner.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2016
ISBN 9788249516834
Innbinding Ebok
Tittel Norma
Bokgruppe 854
Forfatter Sofi Oksanen
I salg 03.03.2016
Emne Skjønnlitteratur Familie Romaner

Turid Farbregd